Diari Més

Nano no continua al Nàstic

El tècnic grana abandona el club per motius personals i familiars i l’entitat es posa en marxa per buscar un nou entrenador

Nano Rivas, durant el dia de la seva presentació, acompanyat del president, Josep Maria Andreu.

Nano no continua al NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nano Rivas ha dit «no». L’entrenador del Gimnàstic de Tarragona va deixar de ser-ho ahir després de refusar l’oferta de renovació que tenia sobre la taula.

El club grana va informar passades les sis de la tarda que Nano Rivas els havia traslladat la seva voluntat de no continuar a la banqueta del Nàstic, tot i el gran resultat que havia obtingut a finals de temporada. Tres partits i tres victòries són el balanç del de Ciudad Real, que ha preferit posar altres circumstàncies per davant del projecte esportiu per fer un pas al costat.

Motius «familiars i personals» són els que, segons assegura el club, han motivat al fins ara entrenador del Nàstic a abandonar el club. Aquests, han estat «determinants en la seva decisió final», segons resa l’escrit proporcionat pel Nàstic, un club que li agraeix «la tasca i funcions realitzades en aquesta recta final de campionat, aconseguint el ple de victòries», tot desitjant-li «el millor en el seu futur personal i professional».

El Consell d’Administració del Nàstic va prendre la decisió de cessar a Juan Merino després de la derrota patida pel Nàstic a Vallecas contra el Rayo (2-0). La inexistent capacitat de reacció de l’equip en un moment en el qual només valia guanyar va resultar determinant perquè el club prengués la determinació de canviar el responsable de la banqueta.

Sorprenentment, ja que no entrava en cap de les travesses, l’escollit va ser Nano Rivas, i el resultat no va poder se millor. Calia un final de temporada de Champions, i així va ser. El tècnic va saber reconduir la situació i va guanyar tres partits que van donar una permanència agònica.

No serà Enrique Martín

Ara, toca mirar endavant i no pensar en el que podria haver estat. El club està treballant ja a marxes forçades per trobar un nou entrenador. Hi ha quatre o cinc opcions damunt de la taula, i en els pròxims dies, màxim una setmana, es coneixerà el nom del nou inquilí de la banqueta tarragonina.

Segons ha pogut saber aquest diari, cap d’aquestes opcions és Enrique Martín, entrenador que ja ha manifestat públicament que no li semblaria gens malament fitxar per un equip com el Nàstic. Va pujar a l’Osasuna la campanya passada, en eliminar el Nàstic a la promoció.

Javi Gracia?

Un dels possibles inquilins de la banqueta grana és Javi Gracia. Aquest tècnic ha trencat recentment la seva relació contractual amb el Rubin Kazan rus i seria un entrenador amb molt de cartell per a una temporada més que ambiciosa pels tarragonins. De moment, no hi ha res concret.

tracking