El Reus B assoleix la glòria de la Tercera Divisió

Empata a un gol a Cambrils contra el Sants i fa bo l'1-2 de l'anada a Barcelona

Els jugadors del Reus B celebren en el centre del camp.

El Reus B assoleix la glòria de la Tercera DivisióTwitter

El Reus B-Cambrils aconsegueix tocar el cel, gràcies a un més que històric ascens a Tercera Divisió. El filial del conjunt reusenc, que ja venia de pujar a Primera Catalana la passada temporada, ha fet bo el gran triomf de l'anada al camp de l'Energia (1-2) i ha pujat a Tercera després d'empatar a Cambrils (1-1) en un partit molt disputat, amb final feliç.

En finalitzar el partit, gran festa sobre la gespa. I és que el Reus B s'ha guanyat a pols un ascens que s'ha llaurat des de bon inici. Una espectacular plantilla amb futbolistes a la qual la majoria d'equips no podien aspirar ha tingut el seu gran premi gràcies a la gran tasca de Lluís Albesa, entrenador que ha estat capaç d'explotar la qualitat de jugadors molt joves i la majoria dels quals es mantindran a l'equip la pròxima campanya.

Ha tocat patir, ja que no era un partit senzill el que havia d'afrontar el quadre local. S'ha posat coll amunt l'enfrontament, ja que Burrull ha avançat al Sants a les acaballes del primer acte. Un segon gol dels barcelonins deixava fora de combat als d'Albesa.

Ha estat patint el Reus durant el segon acte, però la història no podia ser tan cruel amb un equip que ja va deixar escapar pels pèls l'ascens directe, que se li va escapar en la darrera jornada, i també a casa. Va aparèixer Marcel, que ha quallat una espectacular temporada, per posar l'empat a un quart d'hora del final. Aquest gol ha deixat quinze minuts d'infart, però el filial del CF Reus, sempre ben col·locat al camp, s'ha defensat amb ungles i dents i s'ha proclamat nou equip de Tercera Divisió.