Diari Més

La Nàstic Champions Genuine és l'estrella durant el cap de setmana

Una gran inauguració aquesta tarda a PortAventura donarà pas al campionat, dissabte al Nou Estadi

Conxita Esteve i Lluís Fàbregas.

La Nàstic Champions Genuine és l'estrella durant el cap de setmanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El major projecte del Nàstic d’aquesta temporada és, sense dubte, la Nàstic Champions Genuine, un projecte on el «millor equip de la història del Nàstic», tal com l’ha titllat sempre el president, Josep Maria Andreu, compartirà una gran experiència amb cinc equips de gran nivell: València, Llevant, Vila-real, Ajax i Tottenham.

Durant tot el dissabte, el Nou Estadi acollirà una competició on els sis equips es veuran les cares. Ara bé, segons detalla el director general del Consell d’Administració del Nàstic, Lluís Fàbregas, «el que importa no és competir, sinó compartir». Ell ha estat un dels principals impulsors d’aquest projecte, juntament amb la consellera del Nàstic Conxita Esteve, qui espera que «sigui una gran festa, tant per a tots els jugadors que hi prendran part com per a tots els entrenadors, ajudants i familiars» d’aquests joves. Lluís Fàbregas, a més, aprofita per «agrair l’espectacular feina que han realitzat la trentena de voluntaris que sempre donen costat al nostre Nàstic Genuine, el gran equip del club».

Conxita Esteve, a més, recorda que «això no s’atura aquí. El projecte del Nàstic va de la mà de la Lliga de Futbol Professional, i a partir de la pròxima temporada podrem gaudir de més partits, d’una forma més periòdica». «Per a nosaltres era un somni aquest Nàstic Genuine», afirmen els dos, contents per com està evolucionant un equip de recent naixement que no sap on té el sostre.

A partir de les nou del matí de dissabte, un cop estiguin tots els equips congregats a les instal·lacions de La Budallera, s’iniciaran els partits matinals de la fase de classificació, programats fins passada la una del migdia. Després de recuperar totes les forces gràcies a un dinar conjunt al pavelló del Club Gimnàstic, a dos quarts de cinc de la tarda es reprendrà la competició amb la Fase Grana i la Fase Blanca, que determinaran els finalistes de la primera edició de la Champions Genuine. L’últim i decisiu partit per aconseguir el títol s’iniciarà a partir de dos quarts de vuit del vespre.

tracking