Diari Més

El món del bàsquet es bolca amb el CBT

Jugadors i entrenadors recolzen el club amb l'etiqueta #SalvemCBT a les xarxes socials

El campió d'una Euroliga, i tres lligues ACB, Roger Grimau, s'ha sumat a la campanya de suport.

El món del bàsquet es bolca amb el CBTCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona (CBT) viu un dels moments més complicats de la seva història: les dificultats econòmiques que travessa deixen a l'aire el futur del primer equip del club. El CBT segueix esperant una resposta de l'Ajuntament que els garanteixi la seva continuïtat, però de moment la resposta no arriba i el temps s'acaba per al club blau. En els últims dies, les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport a l'entitat a través de l'etiqueta #SalvemCBT. Moltes personalitats vinculades al món del bàsquet, a l'esport i a la ciutat han volgut sumar-se a la campanya.

El CBT també està rebent el suport de molta gent de prestigi vinculada al món del bàsquet. El campió d'una Euroliga, i tres lligues ACB, Roger Grimau, s'ha sumat a la campanya. El seu germà Jordi Grimau, exjugador del CBT i jugador de l'Estudiantes de Madrid també ha volgut manifestar-se per una solució per al club.

L'entrenador de l'Estudiantes, Salva Maldonado, també ha volgut vincular-se al moviment #SalvemCBT.

Altres jugadors de bàsquet que s'hi han sumat són l'exjugador ACB i actual entrenador Jaume Comas, el campió d'Euroliga amb el Joventut de Badalona, i tres vegades campió de la lliga ACB, Rafa Jofresa, José Luis Maluenda, campió de la Copa del Rei, Nacho Rodilla, campió de la Copa del Rei i internacional amb la selecció espanyola, Víctor Luengo, campió de Copa del Rei i gairebé 500 partits en ACB. Els entrenadors d'ACB, Ricard Casas, també exentrenador del CBT, i Andreu Casadevall també donen suport a la campanya. Finalment, exjugadors històrics del club com Pau del Tio, base del CBT durant quatre temporades, o David Mesa, que ha defensat la samarreta del CBT durant cinc anys, són altres noms de prestigi que s'han sumat a la causa cebetista.

A més dels noms coneguts, molta més gent està mostrant, a través de les xarxes socials, el seu suport amb cartells amb el lema #SalvemCBT, com són jugadors de la base, socis i aficionats.

tracking