Diari Més

Hoquei patins

El cartell del 18è Torneig Internacional Base del Reus Deportiu, presentat

El torneig es disputarà del 8 al 10 de setembre

La presentació va ser ahir dijous a la tarda.

El cartell del 18è Torneig Internacional Base del Reus Deportiu, presentatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada any, i ja en van 18, el Reus Deportiu va presentar el seu Torneig Internacional d’Hoquei Base, una competició de 3 dies intensos d’hoquei on hi participen 500 esportistes de totes les procedències.

I també com cada any, el cartell i la samarreta oficial d’aquest torneig es dissenya a partir del guanyador o guanyadora d’un concurs de dibuix entre les escoles de Reus. Aquest any Airi Gascó, del Maria Cortina, ha estat la premiada.

Aureli Ruiz, president de la secció d’art del Centre de Lectura i amb el qual el Reus Deportiu hi té un conveni social, va presidir el comitè encarregat de dictaminar els guanyadors d’aquest concurs de dibuix.

Com a novetat, el Reus Deportiu ha instaurat aquest any un premi al centre educatiu que més dibuixos aportés al concurs. El premi consistia, a banda d’un trofeu i una samarreta firmada pel primer equip d’hoquei, d’una jornada esportiva a les instal·lacions del Reus Deportiu per als nens i nenes d’aquesta escola. El centre guanyador ha estat el Maria Cortina.

El Torneig Internacional d’Hoquei del Reus Deportiu es disputarà els propers 8, 9 i 10 de setembre.

tracking