Diari Més

El CF Reus escull a Aritz López Garai per dirigir l'equip els pròxims 3 anys

Xavi Bartolo, que fins ara era el preparador físic de l’equip, l’acompanyarà com a segon entrenador

Aritz López Garai

López Garai renova per una temporada amb el CF ReusXavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ja té entrenador. No havia sortit en cap travessa. No perquè no es cregués en ell, sinó perquè mai ha estat entrenador. Però és l’aposta d’un CF Reus que pensa que és la millor opció. De fet, si ofereix el mateix rendiment que ha mostrat sobre la gespa, el club ha encertat de ple.

Aritz López Garai es farà càrrec de la banqueta del CF Reus durant les pròximes tres temporades. El que ha estat un dels principals responsables de l’ascens a Segona A i, posteriorment, de la permanència a la categoria de plata, ha estat l’home triat per la cúpula reusenca per substituir a Natxo González, que ha fet les maletes en direcció a Saragossa. Seran tres temporades perquè, segons va detallar el propietari del CF Reus, Joan Oliver, «són les que ja tenia signades aquest any». Cal recordar que el club el va renovar, conscient que podria complir la primera d’aquestes tres temporades jugant o ja entrant de ple en el cos tècnic.

López Garai, de 36 anys, no ha ocupat mai cap banqueta, i serà tot un repte per a ell iniciar-se a la categoria de plata. Però segons va assegurar el director esportiu, Sergi Parés, «quan se li va plantejar, va demostrar una gran confiança. Ell estava convençut que podria portar a terme aquesta feina, i això ens va fer tirar endavant». «Quan una persona té fusta, en té. L’Aritz és un jugador que té molta experiència. Dins del camp és un líder, que fa temps que té el títol nacional. Domina molt bé la gestió amb l’entorn. És una persona amb capacitat d’adaptació al canvi. Té un carisma que fa que el segueixin». Amb aquestes paraules va definir Sergi Parés el que serà el pròxim tècnic del CF Reus.

L’acompanyarà a la banqueta Xavi Bartolo, que farà les tasques de segon entrenador. El fins ara preparador físic del primer equip havia sonat com a possible primer entrenador, però finalment farà les tasques d’ajudant. «En temes del dia a dia de l’entrenament, d’idea de joc i de tranquil·litat pot ajudar molt a l’Aritz», definia Parés, qui deia que apostar per López Garai és, «quan ho penses dos minuts, arriscat, però quan ho medites és una decisió molt coherent». Oliver va destacar que «hem tingut molts currículums sobre la taula, però aquesta era la millor opció».

tracking