Diari Més

El tarragoní Edu Campabadal, opció per al lateral dret del Nàstic

El futbolista acaba contracte amb el Mallorca i no continuarà a les Illes

Campabadal, durant el Nàstic-Mallorca d'aquesta temporada.

El tarragoní Edu Campabadal, opció per al lateral dret del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edu Campabadal és una de les opcions que estudia el Nàstic de Tarragona per reforçar el lateral dret. El futbolista nascut a Tarragona ha acabat el seu contracte amb el Mallorca, equip que acaba de baixar a Segona Divisió B, i no té en els seus plans continuar al club illenc. De fet, ja ha manifestat la seva intenció de no renovar, ja que vol buscar una nova aventura professional.

El futbolista, de 24 anys, sempre ha demostrat la seva il·lusió per tornar a casa i jugar al Nàstic. Durant algunes campanyes el seu nom ha sonat com a futurible pel conjunt tarragoní, però mai hi ha hagut res tancat. Ara, es produeix el millor escenari perquè Campabadal signi pel Nàstic.

Queda lliure després de finalitzar el seu contracte amb els mallorquins, amb els quals ha jugat dues temporades. Un total de 54 partits que, amb la seva joventut, el converteixen en un futbolista molt atractiu. Va jugar al Còrdova, a Segona i a Primera Divisió, i també ho va fer al Wigan anglès, a la Premier League. També té una proposta per jugar a la Championsip (Segona) anglesa.

tracking