Diari Més

Folch s'acomiada de l'afició i del club des del seu compte de Twitter

El capità resusenc qualifica de somni la seva etapa al Reus i considera que, amb 27 anys, ha tancat una etapa

Ramon Folch disputa una pilota amb Mojica, un oponent del Rayo Vallecano, en la setena jornada.

El batec de Folch que mou el CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramon Folch passa a ser història al CF Reus. El gran capità, un dels futbolistes més importants en la brillant temporada dels roig-i-negres, abandona el club del seu cor. El cambrilenc, als seus 27 anys, ha decidit acabar una etapa a Reus i ha posat rumb cap a una nova aventura. L’Oviedo és el millor posicionat per contractar-lo.

Ahir, 13 de juny, va ser el dia en què Folch va decidir comunicar la seva marxa. Ho tenia pensat des de feia molt de temps, però va ser tres dies després de finalitzar la temporada quan va prendre la determinació de dir adéu. Ho va fer via Twitter, amb una carta molt emotiva, on Folch comença recordant els seus inicis. «Quan, de petit, anava els diumenges a l’Estadi a veure el CF Reus, aleshores a la Tercera Divisió, com tot nen aficionat al futbol tenia un somni: poder jugar amb el primer equip. L’equip de la meva ciutat», resa l’escrit.

«El camí no ha estat fàcil: una lesió, molts quilòmetres, la universitat, el pas per diversos equips i clubs... moltes categories batallades fins que l’estiu del 2013 vaig aconseguir tornar a casa», continua dient el centrecampista, qui assegura que el que ha «viscut durant les quatre temporades al CF Reus ha estat més que un somni, ha estat increïble. Lluir el braçalet de capità del millor equip del CF Reus en tota la seva història, un veritable orgull».

El futbolista, que ha estat el jugador de Segona Divisió A que més pilotes ha recuperat durant tot el campionat lliguer, es declara «immensament feliç per tot el que hem aconseguit. Sento que, amb 27 anys, ha arribat el moment de cloure una etapa. Per això, us comunico que la propera temporada no seguiré al CF Reus, i us vull donar les gràcies a tots els que heu cregut en mi i m’heu mostrat incondicionalment el vostre suport. Gràcies, també, a la meva família i als meus amics per ser-hi sempre i a la meva parella per ser al meu costat i voler formar part del meu futur».

«Gràcies al club, a tots els seus integrants i a tota l’afició. Seguiu somiant. Jo continuaré sent el que sóc i sempre he estat: un RTV de sang roig-i-negra. Força Reus!», finalitza el missatge.

Ell té gran part de la culpa de l’ascens del CF Reus a Segona Divisió A i de la permanència de l’equip a la categoria de plata. Ara, ha de demostrar el que val fora de casa.

El comunicat

tracking