Diari Més

El Reus B necessita un Municipal de Cambrils ple a vessar aquest dissabte

Els roig-i-negres rebran el Sants a les sis de la tarda en un duel amb entrada lliure

Els reusencs tenen a tocar el somni de la Tercera Divisió.

El Reus B necessita un Municipal de Cambrils ple a vessar aquest dissabteXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus B-Cambrils disputa aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, el partit més important, amb molta diferència, de tota la seva història. Els reusencs, que han quallat una temporada brillant, rebran al Sants en el duel de tornada de promoció d’ascens a Tercera Divisió i sabedors que són els principals favorits després d’imposar-se 1-2 en el duel d’anada, al camp de l’Energia.

Dissabte, doncs, tant els jugadors com l’afició tenen una cita amb la història, a la qual no hi pot faltar absolutament ningú. El club reusenc és molt conscient que serà vital la presència de l’afició a la cita, pel que ha decidit que l’entrada al camp sigui gratuïta. Així, les possiblitats d’omplir el camp són majors.

Cal recordar que la temporada passada l’equip de Lluís Albesa ja va pujar de Segona a Primera Catalana i ara, després d’una gran temporada, toca tornar a fer història. El CF Reus sempre ha declarat que necessitava un filial a prop del primer equip, pel que fa a categories, i amb un conjunt a Tercera Divisió el moviment de jugadors de baix a dalt és molt més senzill.

tracking