Diari Més

La glòria o l'infern

El Nàstic es juga la permanència aquesta nit al Nou Estadi

El Nàstic vol donar una alegria als seus.

El Nàstic vol donar una alegria als seus.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tot o el res. El cel o l'infern. La Segona A o la Segona B. El Nàstic es juga aquesta nit (20.30 hores) més que la vida. Un empat o una victòria contra l'UCAM Múrcia el deixen a Segona A. Una derrota l'obliga a dependre dels altres. Senzill d'entendre, difícil d'executar.

Els murcians arribaran a Tarragona a per totes. Aniran a pel triomf des del primer minut i no concediran res a un Nàstic que s'ha guanyat el dret a dependre d'ell.

El Nou Estadi estarà completament ple, sense cadires lliures, i amb ganes de posar punt final a una temporada per oblidar, amb massa penúries i poques alegries.

Serà complicat el partit també perquè dos dels futbolistes titulars amb Nano Rivas estan sancionats i, per tant, causen baixa. Es tracta de Lévy Madinda i Juan Delgado. Però no passa res. Hi ha jugadors de sobra.

A la porteria, hi serà Reina, mentre que a la defensa jugaran Valentín, Suzuki, Molina i Mossa. Luismi tornarà al centre del camp, i jugarà al costat de Tejera. Per davant, Jean Luc i Muñiz a les bandes i Uche i Barreiro a dalt. No tindria massa sentit un onze gaire diferent d'aquest.

tracking