Diari Més

Manolo Martínez: «Espero que a les 22.30 de dissabte seguim amb l'escut de la LFP»

El migcampista del Nàstic confia en la permanència i té ganes que «el meu últim partit al club tingui el premi final de la salvació»

Manolo Martínez ha tornat.

Manolo Martínez ja té l'alta mèdicaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manolo Martínez és l’essència del Nàstic, una peça vital en un engranatge que, tot i que no ha funcionat gaire bé durant molts moments de la temporada, ara s’ha engreixat completament i va a la perfecció. El futbolista, que passarà a ser història viva del club en finalitzar el partit de dissabte, té moltes ganes de posar punt final a la seva carrera futbolística aconseguint la permanència amb l’equip del seu cor.

«Esperem que el meu últim partit tingui el gran premi final de la permanència a Tarragona, un premi a tota una carrera dedicada al futbol i, en gran part, a aquest equip que estimo tant». Així es vol acomiadar el futbolista, que no ha pogut més i que ha dit prou. Bé, ho ha dit el seu genoll, que ja no està preparat per a competir al màxim nivell.

Manolo té ben clar que serà complicat, ja que l’UCAM Múrcia vindrà per totes a Tarragona, en el duel que es disputarà dissabte, a dos quarts de nou del vespre. Però ell ho té clar: «Espero que dissabte a les 22.30 continuem tenint l’escut de la LFP al braç». Això significaria que el Nàstic continua lluitant al màxim nivell i que seria dels millors 42 equips d’Espanya.

«S’intentarà per tots els mitjans que l’equip se salvi», detallava el que és un dels ídols de l’afició, que no ha jugat cap minut aquesta temporada després de lesionar-se contra el Barça B en l’últim partit amistós de la pretemporada.

Manolo Martínez sap que una de les claus per poder superar a l’UCAM Múrcia (amb l’empat és suficient per assolir la salvació) és que el Nou Estadi presenti la millor de les seves imatges, que hi hagi un ambient impressionant, com el de les grans cites. Els espectadors es trobaran, segons Manolo, un rival «dur i complicat» i un Nàstic «amb caràcter i passió».

«Espero que el camp estigui ple i que, després de salvar-nos, puguem entendre que dels moments dolents es poden extreure lliçons mestres». «Demostrarem l’equip que som i posarem punt final a una temporada molt, però que molt complicada», sentenciava el futbolista.

Poques entrades

L’adéu de Manolo Martínez no serà l’únic dels que es produiran al Nou Estadi, un camp que es veurà ple a vessar. De moment, les entrades de Tribuna i de Preferent Baixa estan esgotades. Falten poques de Preferent Superior (les de Gol es van esgotar ahir) per vendre. Sumant el fet que 300 entrades ja s’han venut a l’afició visitant, es podria dir que el Nou Estadi de Tarragona viurà una entrada molt propera als 12.000 espectadors, ple absolut.

tracking