Diari Més

La plantilla del Reus no vol que es «dubti» del seu partit a Almeria

Si guanyen, donarien la permanència al Nàstic, i López Garai deixa clar que «ningú té motius per dubtar de nosaltres»

López Garai, contra el Valladolid.

La plantilla del Reus no vol que es «dubti» del seu partit a AlmeriaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus sortirà a guanyar a Almeria. Això és el que asseguren des de la plantilla roig-i-negra i és el que es pot esperar d’un equip que ha sortit a competir tots els partits i que compta amb l’esperit de Natxo González, un tècnic guanyador que no dóna cap ocasió ni cap pilota per perduda i que vol guanyar sempre fins i tot al parxís.

Els reusencs visitaran demà l’Almeria, a dos quarts de nou del vespre, un equip que necessita guanyar per mantenir-se a la categoria. Un altre dels conjunts implicats és el Gimnàstic de Tarragona, qui se salvaria automàticament si el CF Reus guanyés als andalusos, ja que aquests estan per sota del Nàstic. Molts comentaris han sorgit al respecte, però la plantilla reusenca tanca files.

Aritz López Garai, un dels pesos pesants del vestidor, va deixar ben clar ahir que «ningú té motius per dubtar d’aquesta plantilla. Portem tres o quatre setmanes amb la permanència pràcticament assegurada i ja es va veure davant d’equips com Elx i Valladolid, que s’estan jugant la temporada, que sempre sortim a competir al màxim nivell. Que l’Almeria ara es trobi en una situació complicada tampoc ha d’influir en el nostre joc».

El centrecampista va afegir que «sortirem a guanyar, amb la personalitat que ens caracteritza, per respecte a la professió i al nostre escut. Estem en la recta final i ho donarem tot. Ningú hauria d’analitzar el nostre partit amb suspicàcies de cap tipus». «Farem tot el que estigui a les nostres mans per tornar amb els tres punts de l’Estadi dels Jocs Mediterranis», va sentenciar.

Edgar Badia vol el Zamora

Un dels màxims interessats a guanyar i, sobretot de deixar la porteria a zero, és el meta Edgar Badia, que serà proclamat Zamora de Segona A si no encaixa cap gol. «Seria fantàstic posar la cirereta al pastís a aquesta gran temporada amb el Zamora, però tampoc m’obsessiono amb aquest tema», va manifestar el meta, que s’ha confirmat com un dels millors metes nacionals.

tracking