Diari Més

Rugbi

Som Rugbi Reus torna a carregar contra el tracte amb el futbol

Diu que no es pot «afavorir una entitat privada (CF Reus) hipotecant les instal·lacions de la ciutat»

El moment en què la Plataforma va presentar les al·legacions, que ara han estat rebutjades.

Som Rugbi Reus torna a carregar contra el tracte amb el futbolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Som Rugbi Reus per un camp de rugbi ha conegut per informacions publicades aquestes darreres hores el rebuig al contingut essencial de les al·legacions presentades per la concessió administrativa sobre l’Estadi municipal i els camps annexos per 25 anys, que el govern municipal vol aprovar. Així ho fa saber mitjançant un comunicat «Les informacions han transcendit a través de l’únic grup polític del consistori que va presentar al·legacions, mentre la Plataforma no n’ha estat informada ni notificada oficialment», diuen.

En el mateix escrit, continuen queixant-se del tracte envers altres entitats, bàsicament el CF Reus, i lamenten que «encara no hagi estat notificada oficialment la Plataforma l’esmentada resolució a les al·legacions».

Des de la Plataforma critiquen que «els diners públics han d’invertir-se per satisfer els interessos de la ciutadania i que les instal·lacions públiques són per cobrir les necessitats d’aquesta. Les dels nostres fills i filles, les dels practicants de rugbi i les d’altres col·lectius s’han relegat i no s’ha proporcionat una alternativa equivalent» i que diuen que «afavorir una entitat privada no pot fer-se a costa d’hipotecar les millors instal·lacions de la ciutat sense obtenir a canvi prestacions que ho justifiquin. Menys encara, quan reben més d’un milió d’euros de subvenció directa per part de les administracions».

tracking