Diari Més

Només queden entrades de Preferent Superior per al Nàstic – UCAM Murcia

Les entrades formen part de la promoció que permet aconseguir, als socis, entrades extra per 5 euros pel matx

El Nàstic derrota al Girona (3-1) i surt del descens

El Nàstic derrota al Girona i surt del descens.2Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona informa que només hi ha disponibles entrades a la zona de Preferent Superior per al proper partit del Nàstic contra l'UCAM Murcia CF, que tindrà lloc el dissabte 10 de juny a les 20.30 hores. Les entrades formen part de la promoció que permet aconseguir, als socis, entrades extra per 5 euros pel matx.

Un cop esgotades les entrades Tribuna, Preferent i Gol, aquesta promoció està limitada al nombre d'entrades disponibles, per l'aforament, a la zona de Preferent Superior del Nou Estadi. Per aquest partit estaran a la venda les entrades de Preferent Superior per al públic en general al preu de 15 euros.

D'altra banda, la compra d'una de les samarretes oficial del Nàstic d'aquesta temporada, al preu de 35 euros, significarà dues entrades de franc a la zona Preferent Superior. També tindran una entrada, de la mateixa zona, els aficionats que facin una compra superior a 15 euros a la botiga.

L'horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d'iniciar-se el partit.

tracking