Diari Més

Una victòria del CF Reus li donaria la permanència al Nàstic

Els reusencs visiten l’Almeria, que està per sota dels tarragonins a la taula

El CF Reus aconsegueix una última victòria a l'Estadi contra el Valladolid

El CF Reus aconsegueix una última victòria a l'Estadi contra el ValladolidCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dissabte a dos quarts de nou de la nit es juga, entre d’altres partits, l’Almeria-Reus. És un partit vital per a l’Almeria, pràcticament intranscendent per al quadre reusenc, però també cobra molta importància per a un Nàstic que pot veure com el seu veí li fa un favor sense (potser) desitjar-ho.

El CF Reus ha quallat una espectacular temporada que l’ha permès salvar-se algunes jornades abans, cosa que no ha estat capaç de fer un Nàstic decebedor, però que pot salvar-se en l’última jornada sense tenir la necessitat de puntuar. I és que una de les probabilitats que el Nàstic continuï a Segona A perdent diumenge a casa contra l’UCAM Múrcia és que el Reus derroti a l’Almeria. Per què? Molt senzill. Els andalusos sumen 48 punts, un menys que el Nàstic. Tenint en compte que tres equips ja han baixat (Mirandés, Elx i Mallorca) i que només queda una plaça de descens, l’Almeria, en cas de perdre, es quedaria amb aquests 48 punts i finalitzaria la temporada per sota del Nàstic.

Ningú pot posar en dubte que el CF Reus anirà per totes i que buscarà els tres punts, per molts motius. El primer, per acabar el més amunt possible a la classificació i per no perdre aquesta novena plaça a la classifició que l’atorgaria més beneficis econòmics la pròxima temporada pels drets audiovisuals. El segon, perquè quan un equip surt al camp sempre ho fa per intentar guanyar. Després, hi ha altres incentius, com per exemple les immenses ganes que té el porter Edgar Badia de proclamar-se Zamora de la Segona i, no encaixant cap gol, ho aconseguiria.

tracking