Diari Més

'Ordem V', la pilota de la pròxima Lliga

El nou model pretén oferir «més potència i acceleració en el toc» i un «control total del vol»

Imatge de la pilota amb la qual es competirà la pròxima temporada.

'Ordem V', la pilota de la pròxima Lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ordem V de Nike, que ofereix «un tacte millorat i un control total del vol», serà la pilota que s’utilitzarà en els partits de LaLiga Santander i LaLiga 1/2/3 durant la temporada 2017/18.

Un comunicat remès per LaLiga subratlla que l’«Ordem V es caracteritza per un tacte millorat i un control total del vol així com per l’ús de la tecnologia Distorted Motion Graphic en el seu disseny, gràfics de moviment distorsionat que parpellegen quan la pilota es posa en moviment per facilitar el seu seguiment».

«Aquests gràfics, estampats amb tinta 3D, de colors taronja, blanc i negre, proporcionen una innovadora textura que milloren l’agafament, el control i la visibilitat de la pilota al terreny de joc. A més, gràcies a la seva cambra d’aire actualitzada aquesta pilota aconsegueix més potència i acceleració en el toc per a un joc òptim», explica LaLiga.

La nova pilota dissenyada per Nike té així mateix una pressió distribuïda uniformement perquè els futbolistes puguin aconseguir «uns tocs precisos i potents».

Per la seva part, les «ranures Nike Aerowtrac ajuden a estabilitzar el vol i ofereixen una visió exacta que permet als jugadors veure la pilota més ràpidament, ajudant-los a reaccionar a l’instant i a prendre decisions amb més rapidesa en un futbol que és cada vegada més veloç.»

tracking