Els golassos del CF Reus contra el Valladolid

Vitor, de falta i Alberto Benito, amb un xut des de molt lluny, van fer aixecar als aficionats dels seus seients

alt

El CF Reus va derrotar al Valladolid aquest diumenge, 2-0, en el darrer partit dels roig-i-negres a l'Estadi Municipal.

Els aficionats van poder acomiadar els seus després d'una brillant temporada, però a més, van marxar a casa amb un gran regust de boca. I és que els dos gols que van anotar els de Natxo González són per emmarcar.

El primer, als 21 minuts de joc, posa de manifest la qualitat de Vitor Silva, qui va anotar una falta que va fer escopir les teranyines de la porteria castellana. El portuguès va tornar a posar de manifest la seva innegable qualitat.

El segon, tres minuts després, marca de la casa d'Alberto Benito. Tret llunyà, gairebé des de casa seva, per fer embogir a la parròquia.

Els dos gols els poden veure en el vídeo associat a la notícia.