Diari Més

Edgar Badia s'endurà el Zamora si no encaixa en el darrer partit a Almeria

El 2-0 contra el Valladolid permet el porter del CF Reus superar Raúl Fernández i posa el trofeu al seu abast

Egdar Badia, en primer terme, durant un entrenament amb Antonio Sillero i Jordi Codina, sota la direcció del tècnic Yvan Castillo.

Edgar Badia s'endurà el Zamora si no encaixa en el darrer partit a AlmeriaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la permanència a Segona Divisió certificada des de setmanes enrere i a tocar del segon objectiu, el de tancar la temporada instal·lat a la meitat superior de la classificació, el CF Reus encara posa en joc alguna cosa més en la darrera jornada de Lliga. Ho fa, com a mínim, un dels puntals de l’equip. El 2-0 contra el Valladolid ha valgut a Edgar Badia per avançar el seu principal competidor en la cursa per embutxacar-se el Zamora de plata. El porter del Llevant, Raúl Fernández, les xifres del qual forçaven el roig-i-negre a mantenir l’arc intacte en el comiat a l’Estadi per seguir viu en la lluita pel trofeu, no ha competit aquest cap de setmana. Un cop consumat l’ascens a Primera, l’entrenador ha optat per donar minuts a Oier Olazabal.

La situació ha propiciat que, a les portes de la jornada 42, Badia llueixi una mitjana de 0,682 gols encaixats per partit mentre que la de Fernández és de 0,687. Tancar amb la porteria a zero la visita a Almeria, independentment que Raúl Fernández acomiadi la temporada sota pals o a la banqueta, deixaria en mans del meta del CF Reus, així les coses, un somni que ha perseguit tota la temporada. Un curs, per cert, on havent-ho disputat tot el roig-i-negre només ha recollit la pilota del fons de la xarxa en 28 ocasions, les mateixes que han distingit el CF Reus com el menys golejat de la categoria, a dos, precisament, del Llevant.

El Llevant diu adéu a casa

El cas és que el conjunt que dirigeix Juan Ramon López Muñiz diu adéu a la campanya 2016-17, aquest dissabte, davant la seva afició, en una cita que també voldrà aprofitar per convertir el comiat en festa. Els de la capital del Baix Camp, per la seva banda, trepitjaran la gespa d’un Almeria que aspirarà a tot per mirar d’eludir, en l’última oportunitat de fer-ho, el descens a la Segona B que ara mateix es mira a només un sol punt de distància.

tracking