Diari Més

El primer 'match ball' del Nàstic, a Tenerife

Una victòria dels de Nano combinada amb resultats favorables de tercers donaria la permanència als tarragonins

El Nàstic vol donar una alegria als seus.

El Nàstic vol donar una alegria als seus.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic afronta la primera de les dues oportunitats que té d'assolir la permanència a Segona A. Els de Nano Rivas juguen a Tenerife (20 hores) en jornada unificada per la Lliga, un partit molt complicat pel potencial i la situació classificatòria del rival, però que li pot aportar la salvació als tarragonins.

Els de Nano sumen 46 punts, pels 44 de l'Alcorcón i els 43 de Mallorca i Elx. Si el Nàstic en sumés tres a l'Heliodoro Rodríguez López aquest dissabte, en tindrien un total de 49, i l'única possibilitat de certificar la permanència a una jornada del final seria que cap d'aquests tres equips estigués en disposició d'atrapar-lo a la darrera jornada.

Per tant, si el Nàstic guanya, i cap d'aquests tres ho aconseguís, Alcorcón, Elx i Mallorca se sumarien al Mirandés en la llista de descendits a Segona B.

Però a Tarragona prefereixen, de moment, no fer números, i centrar-se a guanyar l'enfrontament a Tenerife. Nano ho haurà de fer amb dues baixes, com són les de Stole Dimitrievski, porter convocat amb Macedònia i que ja no jugarà més amb els tarragonins aquesta campanya, i Achille Emaná, que té una lesió de turmell que s'ha complicat en les últimes setmanes. L'únic jugador que s'ha quedat a casa per decisió tècnica ha estat Mohammed Djetei.

Els 23 futbolistes restants van viatjar divendres a les Canàries, on han realitzat dos entrenaments, per preparar-se i aclimatar-se de la millor manera.

Ho tindrà complicat Nano per confeccionar l'onze, ja que Sergio Tejera, que torna a l'equip després de complir sanció. Aquesta circumstància podria motivar que el tècnic grana fes algun moviment a l'onze, com traslladar a Lévy Madinda a l'extrem dret. El de Gabón va quallar un partit excel·lent en la victòria contra el Girona del passat diumenge i, tot i que Luismi i Tejera són intocables a la medul·lar, Nano està gairebé obligat a buscar-li un lloc a l'onze.

Muñiz ocuparia una altra de les bandes, mentre que Uche, fent d'enllaç, i Manu Barreiro, com a '9' clar, són la resta de l'equip que apunta a la titularitat del centre del camp en endavant. Al darrere, no hi ha motius per canviar la defensa, i jugarien Valentín, Suzuki, Molina i Mossa. Reina serà el porter titular, mentre que Perales serà a la banqueta per qualsevol eventualitat.

tracking