Diari Més

La Lliga denuncia els insults de l'afició del Nàstic al Girona al Nou Estadi

Part dels seguidors granes va entonar càntics com «puta Girona, puta Girona!» i «fills de puta»

L'afició del Nàstic.

L'afició del Nàstic.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Puta Girona, puta Girona!» i «fills de puta» són alguns dels càntics i insults que una part de l'afició del Nàtic va dirigir a l'equip gironí durant l'encontre entre els dos equips del passat cap de setmana al Nou Estadi. La Lliga ha decidit denunciar els càntics i les injúries, i els ha fet públics a través d'un informador que la pròpia Lliga, com en cada partit, ubica als estadis perquè prengui nota de què hi passa.

Segons aquest informador, «al minut 2 de partit i durant el transcurs del joc després del primer gol visitant, uns 100 aficionats locals, ubicats al fons de la muntanya, rere una pancarta amb el lema Orgull Grana, van entonar de forma coral i coordinada durant uns 8 segons 'Puta Girona, puta Girona!'». Aquest càntic hauria estat iniciat per un espectador amb un megàfon, que també hauria començat, a la segona meitat del partit, uncàntic dirigit al porter del Girona, Yassine Bounou: «Cabró, fill de puta, maricón, la teva mare és un zorróni el teu pare, un cabró!». En aquesta ocasió, segons explica l'informe de la Lliga, es va cantar acompanyat pel so d'un tambor i aplaudiments.

Finalment, l'insult «fills de puta», dirigit tant a l'afició del Girona com als jugadors, també està present a l'informe que denuncia l'actitud d'alguns dels seguidors granes durant el derbi català, on el Nàstic va aconseguir capgirar el marcador i es va imposar a l'equip gironí, un dels ferms candidats a ascendir a Primera aquesta temporada, per 3 gols a 1.

Però curiosament, l'informe no reflecteix els insults que l'afició del Girona va dirigir al Nàstic tant dins com fora del camp. El Girona va començar a insultar l'equip tarragoní abans de començar el partit, i l'informador no se n'ha fet ressò.

tracking