Diari Més

El Nàstic es pot salvar diumenge a Tenerife

Ho farà si guanya, no ho fan el Mallorca i l'Elx, i perd l'Alcorcón

L'afició del Nàstic

El Nàstic es pot salvar diumenge a TenerifeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abans del partit contra el Girona, molts socis i seguidors del Nàstic tenien tanta por al cos que no volien ni mirar la classificació. Després del duel, van poder assaborir el fet que el seu equip havia estat capaç de fugir de la zona crítica i que ocupava la divuitena posició, amb 46 punts, dos més que un Alcorcón que marca la zona de descens. És un motiu per a l’optimisme, però no per a una alegria desfermada.

Els més pessimistes opinen que el Nàstic no se salvarà, una gran part creu que ho farà la setmana vinent, a casa contra l’UCAM Múrcia en el partit que clourà el campionat, però també existeix la possibilitat que el Nàstic certifiqui la seva permanència aquest mateix diumenge. Els números són ben senzills, i només es podria produir la permanència grana a les Illes Canàries si tots els resultats fossin favorables pels tarragonins.

La primera premissa que s’hauria de donar és que el Nàstic guanyés a Tenerife. D’aquesta manera, els de Nano Rivas sumarien 49 punts. El seu més immediat perseguidor és un Alcorcón que en té 44. Els madrilenys, en cap cas, haurien de derrotar a l’UCAM Múrcia a terres murcianes. Si empatessin, comptarien amb 45 punts al final de la jornada, amb què no podrien atrapar al Nàstic de cap de les maneres. Amb el Mirandés ja descendit, només queden Mallorca i Elx per sota del Nàstic. Els dos, amb 43 punts. Si no guanyessin els sense respectius partits, a casa del Mirandés i a Cadis, respectivament, sumarien 43 o 44 punts tots dos, i tampoc podrien salvar-se. Així, el Nàstic seria de Segona.

tracking