Diari Més

Començar els partits amb bon peu és l'assignatura pendent del Nàstic

El Nàstic no es posa per davant en el marcador des del 25 de març a Valladolid, en la darrera victòria a domicili dels grana

El grana Juan Muñiz perd un salt durant el partit d'aquest diumenge al Nou Estadi contra el Girona.

Començar els partits amb bon peu és l'assignatura pendent del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Nano Rivas és un equip completament diferent, un conjunt que ha recuperat el dinamisme, l’agressivitat, la pressió i, sobretot, una competitivitat que el converteix en un equip temible capaç de superar a qualsevol. Ho va demostrar durant la gran victòria d’aquest cap de setmana, davant del Girona (3-1), gràcies a la qual va aconseguir sortir de la zona de descens.

Ara bé, ni tan sols Nano va aconseguir canviar una dinàmica que fa molt de temps que és negativa pel Nàstic. Al conjunt tarragoní li està costant molt posar-se per davant en els marcadors. Sempre es veu abocat a remuntar resultats o, almenys, això és el que li està succeint darrerament.

Fa més de dos mesos que l’equip no aconsegueix posar-se per davant en un marcador. Aquest ha estat un dels principals motius pels quals al Nàstic de Juan Merino li costava tant tirar endavant els partits. Concretament, des del 25 de març no inaugurava un marcador el Nàstic. Va ser a Pucela, contra el Valladolid, enfrontament que va acabar amb victòria visitant (1-2). Des de llavors, Almeria, Mirandés, Getafe, Reus, Oviedo, Rayo Vallecano i Girona han marcat sempre primer, mentre que Mallorca i Cadis no han aconseguit fer-ho, però el Nàstic tampoc, ja que aquests dos partits van finalitzar sense gols.

Dóna la casualitat, o no, que el partit de Valladolid va ser l’últim que el Nàstic va guanyar fora de casa. Per tant, és un indicatiu de què ha de fer l’equip per intentar sumar els tres punts a Tenerife aquest diumenge (vuit del vespre). Al desè intent després de Valaldolid ha de ser el bo per al Nàstic.

Per altra banda, per trobar un partit en el qual el Nàstic s’ha posat per davant en el marcador davant de la seva pròpia afició ens hem de remuntar a la 26a jornada de Lliga. El 18 de febrer va passar pel Nou Estadi el Numància, conjunt que va caure contra els tarragonins 2-0. En les victòries davant del Còrdova (2-1) i del Mirandés (4-1), l’equip visitant sempre es va posar per davant en el marcador.

tracking