Diari Més

Achille Emaná podria dir adéu a la temporada per un esquinç de turmell

Luismi té un esquinç al bessó, però arribarà a Tenerife sí o sí

Achille Emaná, la passada temporada.

Achille Emaná torna a vestir-se de granaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Achille Emaná entra a la infermeria del Nàstic, on també hi torna Luismi. No cal patir per l’andalús, ja que està previst que arribi a temps sense problemes pel partit de diumenge a l’Heliodoro Rodríguez López contra el Tenerife (20 hores).

Achille Emaná pateix un esquinç de grau 1 en el lligament extern del seu turmell esquerre, a banda d’una tendinopatia aquílea en la mateixa zona. Està fent treball de fisioteràpia, però no està clar que en deu dies es pugui recuperar i segurament dirà adéu a la temporada. El camerunès va caure de la convocatòria del partit contra el Girona i, el principal motiu que va aportar Nano Rivas en la roda de premsa posterior al duel va ser que no estava al cent per cent i que feia temps que arrossegava molèsties.

Per la seva banda, Luismi, amb una lesió fibril·lar de grau 1 en el bessó intern de la cama dreta, també entra a la infermeria. El centrecampista, però, forçarà al màxim per ser a Tenerife i, si no passa res estrany, hi serà. Els aficionats del Nàstic poden estar tranquils, perquè jugarà a les Canàries.

tracking