Diari Més

La plantilla del Girona es disculpa pel vídeo que sembla insultar l'afició a Tarragona

Els membres de l'equip asseguren que es tracta d'un malentès, ja que el jugador hauria adreçat aquestes paraules a uns coneguts

Captura d'imatge del vídeo amb els polèmics comentaris d'Aday.

Un jugador del Girona a la seva afició «Fills de p...! On ereu a l'hivern? Gossos»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla completa del Girona ha comparegut aquest dilluns al migdia per donar la seva versió sobre el vídeo que va aparèixer a les xarxes, on un jugador del Girona proferia suposats insults contra aficionats de l'equip en arribar aTarragona, i que anaven dirigits a amics del futbolista.

Aquesta és la versió que ha donat el capità Eloi Amagat, que ha insistit que el que es va entendre com una crítica als seguidors que es van desplaçar diumenge al camp del Nàstic per prestar el seu suport, era en realitat un missatge realitzat a uns coneguts.

Amagat ha qualificat els fets de «malentès» i ha llegit un comunicat en nom de tota la plantilla: «Un company va veure uns amics seus i va fer uns comentaris desafortunats que, per mala sort, han acabat a les xarxes». El català ha volgut deixar clar que «es tracta d'un error, però en cap moment els comentaris anaven dirigits al públic, ja que és il·lògic posar-se en contra de l'afició».

Eloi Amagat ha demanat als seguidors que els abonin «com han fet sempre, perquè diumenge espera el partit més important» en referència al duel a Montilivi en què es pot certificar l'ascens a la Primera Divisió.

El vídeo dels insults es va enregistrar aquest diumenge passat a la tarda, quan l'autobús del Girona amb els jugadors i el cos tècnic es disposava a arribar al Nou Estadi deTarragona. Un miler d'aficionats blanc-i-vermells esperava l'equip als voltants del camp amb càntics de suport i fent referència a l'imminent ascens a Primera Divisió per part del club gironí.

Un dels futbolistes del Girona, Francesc Aday, va publicar en un dels seus perfils a les xarxes socials un vídeo des de dins de l'autobús on es podia escoltar un jugador, la identitat del qual no s'ha confirmat, que semblava insultar els seguidors que es trobaven a l'exterior i els preguntava «on heu estat durant l'hivern, apareixeu ara del no-res». Aquest es pot veure a continuació:

tracking