Diari Més

El fill d'Emili Vicente: «Seguirem el teu exemple»

El jove, jugador del Lleida B, agraeix amb un missatge a Twitter les mostres de suport per la mort del seu pare, exentrenador del CF Reus

Emili Vicente, a la banqueta del CF Reus.

Mor l'exentrenador del CF Reus Emili Vicente mentre anava en bicicletaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Gràcies a tots. Seguirem el teu exemple i lluitarem per ser les millors persones possible, tal i com vas ser tu. T’estimo papa». Amb aquestes paraules agraïa a través de Twitter el fill gran d’Emili Vicente, Joan Vicente, les mostres d’afecte rebudes arran de la mort sobtada del seu pare, que va patir una aturada cardíaca el passat 25 de maig mentre practicava ciclisme de muntanya a Andorra. Emili Vicente, titular de la banqueta del CF Reus la temporada 2013-14, dirigia ara el FC Andorra del grup primer de Primera Catalana, amb qui lluitava per assolir l’ascens a la Tercera Divisió. Molt conegut en el seu àmbit, tant per la tasca que desenvolupava com pel seu caràcter amable i bondadós, el tràgic desenllaç desencadenava a finals de la setmana passada un reguitzell de reaccions.

La desaparició del tècnic, que compaginava aquesta faceta amb la de professor als estudis d’INEFC Lleida, ha commocionat el món del futbol català. Des del club roig-i-negre, directiva i plantilla enviaven dijous passat un missatge de condol a la família de l’entrenador. A Vicente se l’havia pogut veure, un cop tancada la seva etapa en roig-i-negre, a les graderies de l’Estadi acompanyat del seu fill gran –que juga amb el Lleida B mentre que el petit, Toni, competeix amb el Juvenil– i assistint a algun partit entre CF Reus i Lleida Esportiu, equip on havia viscut el tram més important de la seva trajectòria com a preparador. El seu funeral va celebrar-se dissabte passat, a la catedral de La Seu d’Urgell.

tracking