Diari Més

Un punt i la feina feta

El CF Reus certifica la salvació empatant al camp de l’Elx (1-1)

Ángel lluita per una pilota amb un rival.

Un punt i la feina fetaLaLiga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ha saltat a la gespa del Martínez Valero sabent que la permanència matemàtica era un fet després de l’empat de l’Alcorcón en el seu partit jugat al migdia. Els de Natxo, amb la feina feta, han sumat un punt més en la visita a Elx, en un partit força igualat contra un conjunt alacantí que es jugava sortir de l’ascens.

El partit ha començat sense cap dominador clar en els primers compassos, amb un conjunt roig-i-negre que ha buscat dominar la possessió per tal d’evitar les envestides rivals. Conscient de que l’empat era insuficient, l’Elx ha posat una marxa més i ha marxat al descans dominant les ocasions i havent creat més perill que l’equip visitant, còmode controlant l’esfèric.

A la segona meitat, però, l’Elx ha sortit desbocat a pel gol i ha tingut al CF Reus contra les cordes durant gairebé quinze minuts. Poc a poc, els de Natxo s’han anat fet amb la pilota, calmant les revolucions del matx. Amb la igualtat per bandera i el partit força obert, Haro ha recuperat una pilota al centre del camp que ha permès muntar un ràpid contraatac. Conducció de Vitor Silva que, després de tirar una paret amb Haro dins l’àrea, ha batut el porter alacantí des de la frontal de l’àrea petita en el minut 73’.

Amb el gol visitant a l’Elx li han entrat les presses i ha mogut fitxa per acumular tres homes en atac, sacrificant un lateral. En la segona pilota que ha tocat Sory ha aconseguit l’empat, rematant de cap una pilota penjada al segon pal. Amb el repartiment de punts l’Elx encara ha buscat amb més insistència un segon gol vital, però Natxo ha tret a Chrisantus per fer entrar a Melli i aguantar l’empat fins al final del partit. I això que Guzzo ha fallat un mà a mà contra el porter rival en la recta final.

FITXA TÈCNICA

Elche CF

Juan Carlos, Túñez, Rober (Sory, 76’), Iriondo, Hervías, Álex (Malonga, 67’), Josete (José Ángel, 30’), Fabián, Nino, Pelayo, Borja Valle.

CF Reus

Edgar, Benito, Atienza, Olmo, Ángel (Miramón, 55’), Ramon, Garai, Vitor, Haro, Fran (Guzzo, 46’), Chrisantus (Melli, 83’).

Gols

0-1, Vitor, 73’. 1-1, Sory, 76’.

Àrbitre

Arias López (col·legi cantàbric). Ha mostrat groga a Ángel (47’) i a Olmo (57’).

Incidències

El Martínez Valero ha acollit 9.938 espectadors.

tracking