Diari Més

Rem

Rècord de participació al Campionat d'Espanya de Llaüt a Tarragona

El Marina Port Tarraco ha acollit la tretzena edició de la competició de la Federació estatal de rem

El port de Tarragona ha acollit el campionat estatal de llaüt, en el que han participat centenars de remers.

Campionat d'Espanya de Llaüt (2)Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona s'ha convertit en la capital estatal del rem amb la disputa del XIII Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani, que s'ha cel·lebrat durant tot el cap de setmana al Marina Port Tarraco entre una gran afluència de públic. En total hi han participat prop de 900 esportistes d’arreu d’Espanya, que formaven part de prop de 35 clubs de rem vinguts de zones com València, Alacant, Lloret de Mar, Màlaga i Cadis. També hi han participat clubs locals, com els Vogadors de Cambrils, que han aconseguit l’or en la categoria de veterans masculins i el bronze en la de veteranes femenines.

La jornada va començar dissabte amb la disputa de les semifinals de les diverses categories, tant masculines com femenines, però el plat fort ha arribat aquest diumenge amb les finals que han deixat com a clar guanyador al CRC Alicante, que s'a endut l’or en les dues finals absolutes masculines i femenines.

La tretzena edició del Campionat estatal ha sigut tot un èxit per a Tarragona, ja que gairebé 4.000 persones entre remers, entrenadors i públic han omplert durant el cap de setmana les instal·lacions del Marina Port Tarraco. La cita tarragonina ha deixat un rècord de participació per a la Federació Espanyola de Rem i una gran nota per a la organització, a càrrec del Reial Club Nàutic de Tarragona i el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

tracking