Diari Més

Els remers escalfen motors pel Campionat d'Espanya d'aquest cap de setmana

El Marina Port Tarraco acull la competició amb rècord de participants

Les proves es disputaran a les aigues de la Marina ort Tàrraco.

Els remers escalfen motors pel Campionat d'Espanya d'aquest cap de setmanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els remers que participaran al XIII Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani, que tindrà lloc a les instal·lacions del Marina Port Tarraco aquest cap de setmana, s'han estat preparant a les aigües tarragonines aquest divendres.

El Campionat, convocat per la Federació Espanyola de Rem i organitzat pel Reial Club Nàutic de Tarragona i Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, té lloc el27 i 28 de maig. Tarragona acollirà més de 900 esportistes, i al voltant de 4.000 persones entre remers, àrbitres, entrenadors, voluntaris i familiars, convertint-se en un dels campionats estatals de rem amb més participació.

Les regates es realitzaran durant tot el dissabte i migdia del diumenge, amb un rècord d'inscripcions que supera els 900 esportistes i més de 35 clubs de tot l'estat. Els equips començaran a arribar a partir del divendres a la tarda. El camp de regates estarà muntat en paral·lel al moll del Refugi 1, i permetrà una perfecta visualització del públic, que podrà animar els seus equips preferits.

El diumenge 28 de maig es realitzarà el lliurament de premis i trofeus just després d'acabar les finals (aproximadament a les 13:30h).

tracking