Diari Més

Nano Rivas, nou entrenador del Nàstic

Segon entrenador del conjunt grana la temporada passada, ha estat primer tècnic del Getafe B aquesta campanya

Nano va arribar al Nàstic la temporada passada.

Nano no segueix com a segon entrenador i apunta al Getafe BCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal com s'esperava, Juan Merino ha deixat de ser aquesta tarda entrenador del Gimnàstic de Tarragona. El gadità ha estat destituït, tal com ha explicat Josep Maria Andreu, i el seu substitut serà un vell conegut de l'afició grana, com és Nano Rivas.

Nano va ser el segon entrenador del Nàstic la passada temporada, realitzant les tasques d'ajudant de Vicente Moreno. En acabar la campanya, va decidir marxar per iniciar una aventura com a primer tècnic del Getafe B, a Tercera Divisió.

El Consell d'Administració del Nàstic s'ha reunit avui a les cinc de la tarda, i una hora i mitja després el president, Josep Maria Andreu, ha sortit per donar les explicacions oportunes. «Després d'escoltar una sèrie d'explicacions del nostre director esportiu, Emilio Viqueira, hem decidit rescindir el contracte de Juan Merino i contractar Nano Rivas».

«Coneix perfectament el nostre equip», ha detallat Andreu sobre el nou tècnic, que s'estrenarà aquest diumenge al matí, quan l'equip realitzarà el darrer entrenament de la setmana.

El Nàstic no podia contractar cap entrenador que hagués estat en una banqueta de Primera o Segona Divisió. «Per tant, alguns dels noms que han sortit, no podien venir de cap manera», ha afegit.

Nano Rivas va acabar en sisena posició amb el Getafe B en el grup setè de Tercera Divisió.

tracking