El Reus és i serà de Segona A

La victòria contra el Sevilla Atlètic (2-1) dóna als reusencs la permanència virtual

Edgar, titular en punta.

Haro, titular a SòriaXavi Guix-CF Reus

El CF Reus jugarà la pròxima temporada a Segona A. No és matemàtic, però sí virtual. Els homes de Natxo González han aconseguit fer el pas definitiu, derrotant al Sevilla Atlètic (2-1) gràcies a un partit molt pràctic, al pur estil dels reusencs.

No ha perillat mai la victòria, ja que Fran Carbia, als cinc minuts de joc, ja havia avançat als seus. El punta, que anotava el setè gol del seu compte particular i empatava el pitxitxi de l'equip amb Máyor, s'obria pas entre els contraris per, des de molt lluny, disparar i batre el meta visitant.

Haro, als 19 minuts de joc, ha intentat un tret per provar de marcar el segon, però no ha pogut. El menut extrem, però, seria protagonista una mica més endavant. Ell i Carbia han estat els homes més actius dels locals durant la primera meitat, uns primers 45 minuts que han finalitzat amb el marcador d'1-0.

En el segon acte, els andalusos s'han obert una mica més i han intentat buscar la porteria d'Edgar Badia, sense l'encert necessari per posar en problemes al meta del Reus.

Passaven els minuts, i el més destacat era l'ovació en el canvi de Crisantus, per Edgar Hernández, avui titular per la lesió de Máyor. Crisantus és un jugador que, per un motiu o un altre, s'ha guanyat l'estima de l'afició.

I, quan tot semblava sentenciat, ha aparegut David Haro per, en una gran contra, marcar el segon. Semblava que el duel acabaria 2-0, però el Sevilla ha empatat de falta, a càrrec d'Ivi. Però no hi va haver temps per a més.

CF REUS

Edgar Badia, Miramón, Pichu Atienza, Olmo, Ángel, López Garai, Tébar, David Haro (Melli, 90'), Vitor, Fran Carbia (Vaz, 60'); y Edgar Hernández (Chrisantus, 71').

Sevilla Atlètic: Soriano, Matos, González, Bernardo, Borja, Lasso, Fede (Carrillo, 86'), Cotán (Schetino, 70'), Curro (Boutobba, 74'), Ivi y Marc Gual.

Gols: 1-0, Carbia (5'); 2-0, Haro (90'); 2-1, Ivi (94')

Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo (castellano-manxec). Va mostra la groga al local Pichu Atienza i als visitants Jorge, Cotán i Carrillo.

Incidències: L'Estadi Municipal va acollir 3.998 espectadors.