Diari Més

Els equips base del CBT afronten el final de temporada amb molt en joc

Gran part dels conjunts del club blau tenen alguna cosa en joc en aquest final de campanya

Una imatge d'arxiu d'aficionats del conjunt blau, durant un dels partits disputats.

El CBT vol assolir la xifra de 1.500 socis i «fer del Serrallo una olla a pressió»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips de la base del Club Bàsquet Tarragona afronten els seus darrers enfrontaments de la temporada. Abans que jugadors i entrenadors marxin de vacances, encara caldrà decidir moltes coses tant en categoria masculina com a femenina.

La jornada començarà el dissabte a les deu del matí, amb la disputa de la Final a 4 de la lliga territorial en categoria mini. Les semifinals enfrontaran a l’Escola La Portalada i el CB Morell, i El Carme contra el Sagrat Cor. Els dos partits es jugaran a la pista central del pavelló del Serrallo. A dos quarts d’una del migdia es disputarà la final i el partit pel tercer i quart lloc i, a continuació, tindrà lloc el lliurament de trofeus.

El mateix dissabte a les sis de la tarda, el júnior masculí es juga la permanència a Preferent contra el Bàsquet Olost. Durant el duel de l’anada, l’equip entrenat per Fernando Arias va perdre de tres punts, per la qual cosa els blaus hauran de remuntar i guanyar per més de tres punts per assegurar-se jugar l’any que ve a Preferent. El júnior masculí ha realitzat una gran temporada, aconseguint classificar-se entre els vuit millors equips de Catalunya, competint contra Barça o Joventut, entre d’altres. Ara, necessitaran tot el suport de socis i aficionats del club per poder aconseguir una permanència que confirmi la gran temporada.

Una vegada finalitzat el partit dels júniors, el bàsquet continuarà al Serrallo amb la participació dels nostres infantils. L’equip entrenat per Gorka Bertrán va aconseguir la setmana passada una classificació històrica per als quarts de final de Catalunya. El rival al qual s’hauran d’enfrontar és el FC Barcelona. Una eliminatòria molt complicada per la diferència física dels dos equips, però que els jugadors del CBT han de gaudir al màxim. El partit d’anada serà al Serrallo dissabte a dos quarts de vuit del vespre, mentre que el partit de tornada es jugarà el diumenge a les cinc de la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Barcelona.

El diumenge serà el torn del cadet de primer any. L’equip de Pepe Sagristà ha acabat la temporada en segona posició del seu grup, i es jugarà contra el CB Cornellà, tercer classificat de l’altre grup, l’accés a la final a quatre del campionat de Catalunya de cadet de primer any. El partit començarà a tres quarts d’onze al Serrallo. En cas de guanyar, l’equip jugarà la final a quatre el següent cap de setmana.

Les cadets

Per al cap de setmana següent quedarà la Final a Quatre de la categoria cadet femení nivell A-1. Les cadets van ser capaces d’assolir la classificació per a l’esdeveniment la setmana passada, classificant-se entre les quatre primeres del seu grup. La Final Four es disputarà al pavelló del col·legi Claret de Valls el cap de setmana vinent. L’equip de Jordi Vidaller s’enfrontarà a l’AE Claret a la primera semifinal.

Totes aquestes circumstàncies demostren que el CBT, un any més, ha estat a l’altura i han representat a la ciutat de Tarragona per tota Catalunya. Ara, només falta un petit esforç més per aconseguir uns objectius que confirmin la gran temporada dels equips de la base del CBT.

tracking