Diari Més

Dards

Dos tarragonins representaran Catalunya en un torneig internacional de dards

És el primer cop de Catalunya competirà en la Mediterranean Cup, que se celebrarà a París del 17 al 20 de maig

Daniel Carrasco, de la Pobla de Mafumet, i Montse Boronat, de Tarragona, participaran amb Catalunya a la Mediterranean Cup.

Dos tarragonins representaran Catalunya en un torneig internacional de dardsdardscatalunya.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Tarragona i un veí de la Pobla de Mafumet han estat convocats per la Federació Catalana de Dards per representar Catalunya en el torneig internacional de dards Mediterranean Cup. La competició, que se celebrarà a Pissy (París) entre el 17 i el 20 de maig, és un torneig on hi participen les principals seleccions de dards dels països mediterranis que són membres de la World Darts Fundation: França, Xipre, Grècia, Malta, Turquia, Gibraltar i Romania. Catalunya hi participarà per primer cop després de rebre una invitació, fruit del reconeixement per la bona trajectòria a escala internacional de la Federació Catalana de Dards.

Les seleccions que s’enfrontaran a la Mediterranean Cup consten de 4 homes i dos dones. Entre els escollits per Catalunya hi ha dos tarragonins: el Daniel Carrasco, de la Pobla de Mafumet i pertanyent al Club Dards Aigüestoses; i la Montse Bonorat, de Tarragona i del Club Dards Dardeo Jones. Completen l’equip Carles Arola (Calella), Josep Arimany (Olot), Rubén Ríos (Terrassa) i Núria Plaza (Terrassa).

En la Mediterranean Cup els partits es juguen en gènere masculí i femení, per separat, i hi ha un campió per a cada categoria, d’acord al global de punts acumulat. La modalitat de joc per als homes és per equips, individuals i parelles; mentre que, per les dones, només se sumaran punts per parelles i de manera individual.

tracking