Diari Més

Posse: «Estava preparat per entrenar al Nàstic»

La Pobla li regala una victòria contra el Sant Andreu (2-1) en el darrer partit com a entrenador del filial grana

Posse, a la banqueta.

Posse: «Estava preparat per entrenar al Nàstic»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Martín Posse diu adéu a la banqueta del CF Pobla de Mafumet. Ho va fer aquest diumenge, coincidint amb el darrer partit del filial del Nàstic de la temporada, un duel que es va jugar al Municipal de la Pobla, i que va acabar 2-1 a favor dels locals. El rival, per cert, era el Sant Andreu.

El de menys era el resultat, almenys pels pobletans. Els barcelonins esperaven guanyar i que es produís una carambola per poder disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió B. Però encara que hagués guanyat, no es van produir els resultats desitjats, i la cinquena plaça, per a ells, va acabar sent inevitable. Avi i Marc Vadillo van anotar els dos gols dels pobletans, però el més emocionant del partit s’havia de produir quan el tècnic digués adéu. Abans del duel, imatge emotiva a la gespa amb Merino, el cos tècnic i d’altres integrants del club i, després del duel, abraçades i moments dolços. I és que cal recordar que Posse va ser l’entrenador que va portar als pobletans a Segona Divisió B. La temporada següent també va baixar amb l’equip, però a la retina de tothom quedarà aquella promoció contra el Gerena, que va acabar amb l’ascens.

Les darreres paraules

Després del duel d’aquest diumenge, Posse va oferir la seva última roda de premsa com a tècnic de l’equip. «La veritat és que no ha estat una temporada fàcil des de l’inici. L’equip més jove de les darreres tres temporades. Ens va costar ajudar-los a entendre la nostra idea de joc», va expressar, afegint que «al final l’equip va saber ser protagonista, però va mancar el gol per poder aspirar a les posicions de play-off».

«La nostra idea en arribar, fa tres anys, era acostar-nos més al Nàstic, professionalitzar l’equip, i crec que ho hem aconseguit», es felicitava el Cholo, qui deixava clar que «deixo la Pobla perquè m’agradaria créixer i progressar. Si no tingués molta ambició i només volgués gaudir, és l’equip ideal per entrenar».

Era pregunta obligada demanar-li pel salt al Nàstic que a ell tant li hauria agradat. «No és una pregunta que em correspongui a mi. Són decisions que no prenc jo», va explicar, tot i que va assegurar que «jo estava preparat per si havia d’agafar l’equip».

tracking