Diari Més

Només valen els tres punts contra l'Oviedo

El Nàstic es juga la vida aquest vespre al Nou Estadi (20.45)

Manu Barreiro celebra un gol al Nou Estadi.

Manu Barreiro celebra un gol al Nou Estadi.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha un altre resultat vàlid per al Gimnàstic de Tarragona aquest dissabte que no sigui la victòria davant de l'Oviedo. Els tarragonins reben als asturians al Nou Estadi a les 20.45 hores en un duel a vida o mort. Encara resten cinc jornades per concloure el campionat, però els 42 punts que suma el Nàstic l'obliguen a pensar únicament en el triomf aquest dissabte.

Actualment, els tarragonins estan instal·lats en zona de descens a Segona Divisió B. Tot i això, hi ha quatre conjunts empatats a 42 punts, tres d'ells fora de la zona crítica.

Una victòria ajudaria als tarragonins a fugir de la zona de descens però, a l'Oviedo, també li aniria molt bé sumar tres punts, els quals l'acostarien a la zona de promoció d'ascens. Els asturians, amb 53 punts, disten a dos de la sisena plaça, que donaria dret a intentar anar a per l'ascens a Primera.

Sense Emaná

La baixa més destacada del Nàstic és la d'Achille Emaná, que cau de la convocatòria per molèsties al seu turmell. Juan Merino, entrenador grana, podria apostar per Reina a la porteria, i una defensa de quatre homes: Valentín, Molina, Perone i Bouzón. En el centre del camp, actuarien Luismi i Tejera, mentre que, per davant, les mitges puntes les ocuparien Jean Luc, Muñiz i Lobato. A dalt, Manu Barreiro tornarà a la titularitat.

tracking