Diari Més

La presidenta del CBT, Loli Salas, presenta la seva dimissió

Després de no presentar-se cap candidatura a la presidència, Salas deixa el càrrec

Loli Salas marxa.

Dimiteix la presidenta del CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Loli Salas va presentar ahir la seva dimissió com a presidenta del Club Bàsquet Tarragona. Salas va arribar al capdavant del club fa sis anys. Sota el seu mandat, el club va haver de renunciar a la plaça en LEB Or per competir en lliga EBA. Això va suposar el naixement del projecte CBTKm0, un projecte que va portar al club blau a competir amb un primer equip plegat de jugadors de la pedrera, gràcies a aquest projecte, finalment el club va tornar al bàsquet LEB.

L’últim mes, la junta directiva liderada per Loli Salas havia convocat eleccions a la presidència del club, el termini per presentar candidatures finalitzava avui dia 10 de maig. En no haver-se registrat cap candidatura, la junta electoral convocarà noves eleccions en un termini no superior a tres mesos, tal com ordenen els estatuts del club blau. Un procés que liderarà el nou president del club, Jacint Rodríguez, fins ara vicepresident del Club Bàsquet Tarragona.

Loli Salas es va voler acomiadar amb una carta als socis i aficionats. La ja expresidenta del CBT assegura mitjançant una carta als socis que «durant els últims sis anys he intentat actuar amb la màxima responsabilitat, sempre pensant en el bé del club i de totes les persones que ho integren i amb aquesta mateixa responsabilitat crec que ha arribat el moment de posar fi al meu mandat. He representat al Club Bàsquet Tarragona en tot tipus d’actes socials i esportius per tot arreu , i ara crec que ha arribat el moment que altres persones s’encarreguin d’això».

A més, Loli Salas també va manifestar en el mateix escrit que a partir d’ara es convertirà en una aficionada més del club. «Al llarg d’aquests sis anys hi ha hagut moments extraordinaris, però també han estat anys molt durs, on els projectes esportius es veien limitats pels problemes del dia a dia. He afrontat totes les circumstàncies amb el màxim respecte pel càrrec que he representat, i amb la màxima il·lusió per buscar el creixement del club. Vull agrair el seu suport a la gent que ha estat amb mi durant aquests sis anys, als meus companys de junta directiva, als treballadors del club», va dir.

tracking