Diari Més

Luismi acudeix al rescat del Nàstic

El futbolista andalús va tornar a sentir-se futbolista a Cadis, on va ser el millor dels seus; com a mig centre o de central és tot un luxe

Luismi, durant un entrenament amb el Nàstic la passada setmana. Al fons de la imatge, Manolo Martínez.

Luismi acudeix al rescat del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A cinc partits per finalitzar la temporada, i situat en zona de descens a Segona Divisió B, el Nàstic s’ha d’agafar a qualsevol situació per intentar ser optimista i afrontar el final del campionat en el millor estat anímic, ja que aquesta circumstància ajudarà a assolir l’objectiu desitjat.

I una d’aquestes situacions a les quals es pot agafar l’equip és a la tornada d’un dels millors futbolistes de la seva plantilla. Tothom esperava la seva recuperació, ja que l’equip millora, i molt, amb ell sobre el verd. I, de fet, va ser, segurament, el millor dels catorze futbolistes de l’equip de Juan Merino al Ramón de Carranza, contra el Cadis (0-0).

Luismi, futbolista que havia meravellat en la seva arribada al Nàstic, ha tornat, i ho ha fet per tornar a ser un jugador clau i per ajudar a l’equip en tot el que pugui en aquesta recta final de temporada.

L’andalús cedit pel Valladolid va caure en el dic sec el passat 26 de febrer, durant el duel que el Nàstic va disputar a la Romareda contra el Saragossa que, per cert, va finalitzar amb victòria dels de Juan Merino (1-2). El migcampista no va arribar ni al descans, ja que es va lesionar durant la primera meitat de l’esmentat duel, i va ser substituït per Xavi Molina.

El jugador ha passat un autèntic malson. En principi, els serveis mèdics del Nàstic van informar que es tractava d’una lesió fibril·lar de grau 1 en el bíceps femoral de l’isquiotibial dret. Setmanes després, es va descobrir que la lesió havia estat de grau 2. Internament, en el club parlaven de tres o quatre setmanes de baixa, que s’han convertit en nou setmanes, més de dos mesos.

Merino l’ha cuidat

Juan Merino sempre ha intentat tranquil·litzar al futbolista, el qual tenia ganes de tornar a jugar des del dia següent a la seva lesió, i també a l’afició, que reclamava el concurs d’un jugador que, tot i haver-se perdut més de dos mesos de competició, ja és tot un ídol a Tarragona.

Aquest diumenge va actuar durant els 90 minuts, però Merino ja va convocar a Luismi l’anterior setmana, pel derbi. Va decidir no utilitzar-lo, ja que creia que el partit no el necessitava, o bé que el futbolista no estava al cent per cent per oferir-li a l’equip el que requeria l’enfrontament.

Entrega, sacrifici, lluita, distribució de joc i, també gol. Aquestes són algunes de les característiques que ofereix un futbolista que ofereix la seva millor versió quan actua com a centrecampista, però que també pot fer-ho a ple rendiment a l’eix de la defensa. Merino el va utilitzar com a integrant de la rereguarda diumenge, encara que aquest dissabte, davant de l’Oviedo, segurament tornarà al mig del camp.

tracking