Diari Més

Els benjamins del Club Atletisme Tarragona, campions de Catalunya de relleus

Miguel Reyes, Aleix Ferré, Eric de la Rosa i Guillem Ferran van imposar-se al GA Lluïsos de Mataró i a l’Avinent Manresa

Els quatre atletes al podi després d'aconseguir la victòria.

Els benjamins del Club Atletisme Tarragona, campions de Catalunya de relleusClub Atletisme Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip benjamí masculí de 4x60 metres del Club Atletisme Tarragona es va proclamar campió de Catalunya de relleus, aquest passat dissabte, en la jornada final disputada a Mataró. L’equip, format per Miguel Reyes, Aleix Ferré, Eric de la Rosa i Guillem Ferran, va fer una cursa de menys a més. Un entrebanc en la primera entrega els va obligar a remuntar posicions, aconseguint, finalment, imposar-se al GA Lluïsos de Mataró i a l’Avinent Manresa, segons i tercers respectivament.

L’equip de Tarragona va ser l’únic de tota la jornada que va baixar de la barrera dels 39 segons, marcant 38.78 segons a la semifinal i uns 38.99 segons a la final.

Per altra banda, l’equip infantil femení de 4x200 metres, integrat per L. Marimón, Aina Tomàs, Martina Pomes i Natàlia Sánchez, es va quedar amb la mel als llavis, en finalitzar en quarta posició.L’equip aleví masculí de 4x60 metres, format per Unai Ortiz de Landázuri, Joan Sinfreu, Lluc Subirós i Gerard Ferrándiz va aconseguir una setena plaça.

En categoria cadet, l'única categoria del club tarragoní que comptava amb dues participacions a la jornada final d’aquest campionat, la línia seguida va ser la mateixa. A primera hora del matí, l’equip de 4x100 integrat per Edgard José, Pep Aldave, Bernat Verdú i Mario Sánchez es va classificar en novena posició. El segon equip participant, el 4x300 metres, format per Bernat Verdú, Pep Aldave, Aleix Lago i Mario Sánchez, van quedar setens.

tracking