Diari Més

Mitjans asturians situen el roig-i-negre Ramon Folch a l'òrbita de l'Oviedo

L’excel·lent paper del capità del CF Reus durant la temporada de l’estrena a Segona ha fet proliferar rumors i interessos d’un reguitzell de clubs

Una imatge d'arxiu del migcentre Ramon Folch.

Mitjans asturians situen el roig-i-negre Ramon Folch a l'òrbita de l'OviedoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La premsa asturiana ubica el migcentre reusenc Ramon Folch com una entre les incorporacions de l’Oviedo per a la temporada 2017-18. Diversos mitjans parlaven ahir d’un acord «total» amb el capità del CF Reus per vestir de blau la propera campanya, sempre que l’equip, ara en posicions de play-off, no acabi consumant el salt en direcció a la Primera Divisió.

La notícia transcendeix en un moment delicat per als de la capital del Baix Camp, encara en lluita per assegurar la permanència a la plata, però no és la primera ni l’única. El paper excel·lent que ha desenvolupat el futbolista en aquest any del seu debut a Segona i una trajectòria també brillant com a roig-i-negre han propiciat, en les darreres setmanes, l’aparició d’un reguitzell de rumors sobre la seva continuïtat a Reus i, també, sobre l’interès de múltiples clubs per adjudicar-se’l en acabar el curs.

A vuit jornades del final

Un d’ells, el Saragossa, des d’on es publicava igualment fa molt pocs dies l’interès per Ramon vinculat a la incorporació del tècnic Natxo González i a la d’altres noms de l’actual plantilla com ara el carismàtic lateral Ángel Martínez, recentment reaparegut a l’onze titular. A vuit jornades per posar punt i final a la competició, i amb el CF Reus com a novell revelació aquesta 2016-17, prolifera la rumorologia a l’entorn de les peces que més han destacat.

El club de la capital del Baix Camp, per la seva banda, manté la línia de no pronunciar-se en cap sentit sobre aquests aspectes, tot i que fonts properes mantenen que el futur de Folch no passarà per Oviedo, un extrem que els mitjans asturians han donat ja per fet.

Oferta de renovació

El que sí que és segur és que Ramon Folch, igual com altres membres destacats del vestidor roig-i-negre, va rebre una proposta de renovació per seguir defensant la samarreta del CF Reus sobre la qual cap de les parts no ha tornat a pronunciar-se. Fins al moment, la direcció esportiva roig-i-negra ha tancat i comunicat la continuïtat de cinc de les peces que ara competeixen a l’equip Fran Carbia, David Haro, David Querol, Edgar Badia i Aritz López Garai.

tracking