Diari Més

No importa que sigui el líder

El CF Reus visita aquest vespre al Llevant (20 hores) amb la necessitat de vèncer per no entrar en problemes

Carbia apunta a la titularitat

Carbia apunta a la titularitatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus visita aquest vespre, a les 20 hores, tot un Llevant, equip líder de la Segona Divisió A, i que té fet l'ascens a la màxima categoria del futbol a nivell nacional.

Els reusencs no poden deixar d'anar a pel triomf independentment del nivell que tingui el rival, ja que els darrers resultats, que no els han acompanyat, els obliguen a sumar si no volen tenir uns problemes inesperats.

Amb 40 punts sumats, els de la capital del Baix Camp s'han situat a només quatre de la zona de descens, i encara resten vuit jornades per disputar-se (nou a Llevant i a Reus).

Campins i Benito s'han quedat fora de la convocatòria per lesió, de forma que Jorge Miramón tornarà a ocupar el lateral dret, posició allunyada a la seva, però que va saber ocupar el passat diumenge davant de l'Osca. En el lateral esquerre jugarà Migue García, ja que Ángel també s'ha quedat fora, mentre que a l'eix, Olmo i Pichu Atienza no es mouran. Edgar Badia, per suposat, estarà sota pals.

Per davant, Folch i López Garai i, a les mitges puntes, tot apunta que seran Jorge, Carbia i Guzzo, ja que Vaz tampoc ha entrat a la llista. A dalt, Máyor.

tracking