Diari Més

La plantilla del Nàstic demana un Nou Estadi ple aquest dissabte

El duel contra el Mirandés té el doble valor d’intentar sumar tres punts per necessitat i per deixar ferit de mort a un rival

Els joves, a la seva zona del Gol de Muntanya, aquest dissabte.

Orgull grana torna a posar el color al Nou EstadiVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Resten només nou partits per concloure el campionat de Lliga de Segona Divisió A, i el Gimnàstic de Tarragona encara ha d’afrontar un llarg camí si vol seguir en l’esmentada categoria la pròxima temporada.

No hi ha dubte que el fet de sortir de la cua de la classificació va ser una gran fita per a un equip que, després d’una gran ratxa, ha hagut de tornar a la realitat. I la realitat és que el camí cap a la permanència serà llarg i dur, i que el Nou Estadi serà fonamental per poder arribar al final de l’aventura amb final feliç.

Dissabte, a les sis, l’equip grana rebrà la visita del Mirandés, cuer de Segona A, i que tindrà al Nou Estadi l’última oportunitat d’enganxar-se a la Lliga. Els de Miranda de Ebro tenen 32 punts i, a falta de 27 per disputar-se, ho han de guanyar gairebé tot per mantenir-se en categoria professional.

El Nàstic tampoc està per deixar passar oportunitats, i la plantilla n’és molt conscient. Álex López va ser l’encarregat de parlar ahir, i va deixar ben clar que «amb els nostres a casa, serà molt més senzill». El davanter va explicar que ell i els seus companys necessiten un Nou Estadi ple a vessar, ja que la importància de poder guanyar als de Miranda de Ebro és doble pel fet de ser un rival directe en la lluita per la permanència. «Qualsevol partit a casa s’ha de guanyar, però més encara al Mirandés, per la seva situació a la classificació», va apuntar el davanter centre, el qual té molts números per ser titular, a causa de la baixa de Manu Barreiro.

Sobre les baixes de l’equip també va parlar Álex López, el qual va destacar que «no és normal tenir-ne tantes a final de temporada, però ens hem de sobreposar a la situació». A banda de Barreiro, tampoc podran jugar per estar en el dic sec Miguel Ángel Cordero, Luismi, Djetei i Lévy Madinda.

Si no hi ha cap canvi de darrera hora, el Nàstic jugarà contra el Mirandés amb quatre defensors, deixant enrere la rereguarda de cinc. Així ho va detallar Juan Merino la passada setmana, i així serà si no ha canviat d’opinió. Potser amb el 4-2-3-1 tornen els bons resultats al Nou Estadi, on l’equip no està acabant de trobar la manera de treure els partits endavant. «L’equip està donant una bona imatge fora de casa, tot i que ens està costant treure els partits endavant a Tarragona», va avisar un Álex López que té ben clar que «guanyant al Mirandés, deixaríem un gran pas endavant, ja que li trauríem molts punts».

El Mirandés és un equip que porta molts bons records al Nàstic, ja que va ser a Miranda on els tarragonins van guanyar el seu primer partit de la temporada. L’equip llavors entrenat per Vicente Moreno va guanyar 0-1 en un molt bon partit que va servir per iniciar una bona ratxa de resultats que va acabar amb tres victòries en quatre duels disputats.

tracking