Diari Més

El Nàstic Genuine jugarà el seu primer partit oficial el proper divendres

L’equip participarà en la cinquena edició del MIC Integra, la primera competició oficial en la qual prendrà part

El Nàstic Genuine jugarà el seu primer partit oficial el proper divendres

El Nàstic Genuine jugarà el seu primer partit oficial el proper divendresGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic Genuine posarà rumb cap a Girona per disputar, el proper divendres, diversos partits emmarcats en la cinquena edició del MIC Integra. La competició, que s’engloba dins del MIC, està formada per un total de 18 equips organitzats en 6 grups de tres. En la primera fase els conjunts de cada grup jugaran entre ells en sistema de lligueta. La resta de partits consistiran en eliminatòria directa. El primer partit dels grana serà a les 10.30h contra les Penyes del Barça de l’Empordà . El segon es jugarà a partir de les 12.30h contra el CA La Garrotxa.

Aquesta serà la primera vegada que els jugadors i jugadores del Nàstic Genuine jugaran un partit contra un altre equip format íntegrament per jugadors amb DI. Els de Magrinyà ja han disputat algun amistós, però sempre en formats amb participació mixta, és a dir, amb nens amb DI i familiars, entrenadors o amics, completant els equips. L’únic objectiu dels grana serà gaudir al màxim de cada partit i cada instant d’aquesta aventura.

Els nens i nenes del Nàstic Genuine podran gaudir de l’experiència de competir vestint el color grana, un nou pas endavant que consolida aquest projecte.

tracking