Diari Més

Successos

Marc Bartra, ferit a causa d'una explosió al costat de l'autocar del Borussia Dormund

L'equip jugava aquest vespre l'anada de quarts de final de la Champions League contra el Mónaco a l'estadi alemany

Així ha quedat l'autocar després de l'explosió.

Marc Bartra, ferit a causa d'una explosió al costat de l'autocar del Borussia DormundEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Bartra, futbolista de Sant Jaume dels Domenys que juga al Borussia Dormund, ha resultat ferit en una explosió que ha tingut lloc aquesta tarda, al voltant de les 7, al costat de l'autocar de l'equip. Aquest es trobava a la zona de Dortmund-Höchsten a10 quilòmetres de l'estadi alemany, dirigint-se cap allà amb els jugadors a bord, pel partit de quarts de final de la Champions League contra el Mónaco d'aquest vespre. El partit s'ha suspès, i tindrà lloc aquest dimecres a les 18:45 hores.

Segons informen mitjans alemanys, Bartra té ferides lleus al braç i a la cara causades per vidres trencats arran de l'explosió. El tarragoní, segons informa el seu pare José Bartra, el futbolista està ingressat a l'hospital «acompanyat de la seva xicota». «Desconeixem la gravetat de les ferides, però sembla que són al braç». Les últimes informacions indiquen que el futbolista tindria fracturat un os del canell.

Segons s'informa, hi hauria hagut tres explosions. Una d'aquestes hauria afectat la part davantera de l'autocar, on es coloca normalment el cos tècnic, i una altra la part de darrere. Els cossos de seguretat han indicat que no s'ha pogut determinar qué ha explotat exactament.

Les explosions han tingut lloc 10 quilòmetres abans de l'estadi de l'equip alemany.

Marc Bartra, ferit a causa d'una explosió al costat de l'autocar del Borussia DormundBorussia Dormund

Les ferides no serien de gravetat.

Marc Bartra, ferit a causa d'una explosió al costat de l'autocar de Borussia DormundEFE

tracking