Diari Més

Polèmica

El Club Atletisme Cambrils, «desenganyat», decideix no participar al Critèrium Català de Clubs

Considera que s'ha tractat de manera irrespectuosa l'esport de l'atletisme a Cambrils

Les grades instal·lades a la pista d'atletisme.

Posen les grades pel Mundialet de CambrilsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continua l'enfrontament entre el Club Atletisme Cambrils i el consistori a causa de la celebració del 'Mundialet' de futbol que deixa inhabilitada part de la pista d'atletisme municipal per al seu ús habitual.

El Club Atletisme Cambrils ha decidit no participar al Critèrium Català de Clubs d'aquest any. Segons ha manifestat el club en un comunicat, «el desengany produït pel tracte rebut davant una actuació irrespectuosa cap a l'esport de l'atletisme n’ha estat el causant. L'equip està decebut perquè s'ha permès la instal·lació de graderies damunt l'espai d'entrenament i competició. Fet que ha comportat un gran malestar a tots els integrants del Club i a la dinàmica de l'esport de l'atletisme en les seves vessants d'entrenament, organització de competicions i convivència amb atletes estrangers que venien a fer les seves estades atlètiques».

En aquest sentit, una de les atletes més destacades del club, Elisa Laguna, publicava un vídeo, recollit en el mur del mateix Club Atletisme Cambrils, on denúncia que malgrat que s'han deixat pistes obertes a l'entrenament, aquestes queden plenes de residus després de les disputes del campionat de futbol.

Cuando la Sra. Alcaldesa dijo que nos dejaban tres calles libres (la 1,2,3) para entrenar y que después de los partidos podríamos entrenar, se le pasó por alto los restos de bocata, vasos, colillas, papeles, patatas, y demás restos orgánicos y los cuatro bares que ocupan las calles 1,2,3,4 y 5. Gracias por vuestro reconocimiento hacia nuestro único espacio y deporte.

D'altra banda, el divendres passat es va celebrar la Festa de l'Esport cambrilenc, un esdeveniment al qual el club va decidir no assistir malgrat que havia estat guardonat. «Cal reconèixer que és difícil d’entendre que la mateixa mà que doni un guardó sigui la que hagi menyspreat l’esport de l’atletisme permetent un ús irrespectuós de l’espai on es forja l’esforç i la il·lusió dels i les atletes. Des del Club hem estat esperant, fins el darrer moment, una resposta davant la petició de reunió que fa una setmana vam adreçar a l'Ajuntament. Una reunió on plantejàvem col·laboració de cara a afavorir la dinàmica d'atletisme a l'estadi. El fet de no rebre cap tipus de resposta fa que prenguem la decisió de que cap representant del Club hi assisteixi. En tot cas, seguim mantenint la porta oberta al diàleg quan els dirigents de l'Ajuntament ho creguin oportú» Així s'expressava el club en el mateix comunicat.

tracking