Diari Més

Merino es queda sense efectius

Madinda i Barreiro es van lesionar a Mallorca i Mossa va veure la desena cartolina, que també l’impedirà jugar dissabte

Barreiro, durant el duel contra l'Almeria.

Merino es queda sense efectiusCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Gimnàstic de Tarragona li creixen els nans. Per si no fos delicada la situació dels tarragonins a la taula classificatòria, també ho és la que té la infermeria grana.

L’empat sense gols d’aquest dissabte a Mallorca no només va servir perquè els de Juan Merino continuessin situats en la zona delicada de la classificació –fora del descens, per poc–, sinó que va deixar efectes col·laterals. L’entrenador del Nàstic va trobar-se amb diversos contratemps durant l’enfrontament, en forma de lesions, que van perjudicar a l’equip tant durant el partit com en les pròximes cites que ha de disputar.

Dos futbolistes titulars durant el partit van haver de ser substituïts per lesió, un altre no podrà jugar dissabte contra el Mirandés (sis de la tarda, Nou Estadi) per sanció i un altre va acabar el duel coixejant. No són les millors notícies per a un Nàstic que ha vist frenada la seva bona ratxa de resultats amb un empat amb sabor a menys, tenint en compte el pobre nivell que va demostrar el Mallorca a l’Iberoestar Estadi.

Lévy Madinda va haver de ser substituït als divuit minuts de joc del partit després de lesionar-se sol. Segons apuntava el club després de l’enfrontament, el migcentre de Gabón pateix una lesió a l’isquiotibial esquerre. Per la seva banda, també va demanar el canvi Manu Barreiro. El davanter, que estava passant desapercebut durant l’enfrontament, es va lesionar a l’adductor esquerre, una nova lesió muscular que l’impedirà exercitar-se amb la resta de companys amb tota normalitat durant algun temps.

Per si tot això semblés poc, Achille Emaná també va mostrar signes de dolor a la primera meitat per unes molèsties que semblen musculars. Ell, però, va ser substituït a les acaballes del segon acte per decisió pròpia de Juan Merino, encara que a la seva arribada a l’Aeroport de Palma, el futbolista coixejava, deixant clar que tampoc va acabar bé físicament el partit.

Ahir l’equip va exercitar-se, ja que el seu dia de festa és avui dilluns. Madinda no va entrenar amb el grup, ja que es va cuidar la zona lesionada amb gel. Per la seva banda, Manu Barreiro no va saltar al camp, ja que va ser tractat pels serveis mèdics de la seva lesió.

A dia d’avui, és més que complicat poder saber l’abast de les dues lesions, ja que fins demà dimarts el club no realitzarà les proves pertinents a ambdós futbolistes. No té bona pinta cap de les dues situacions, però caldrà esperar.

A aquests contratemps se li ha d’unir el de Mossa, que va veure la desena cartolina groga en el que va de temporada, i haurà de veure el partit de dissabte des de la graderia, en estar sancionat.

Si se sumen aquestes tres baixes a les del central Djetei, que es perdrà el que resta de temporada per lesió i a les de Cordero i Luismi, que no arriben a temps per dissabte, tot són problemes per a Juan Merino.

tracking