Diari Més

L'Estadi Municipal té ganes de victòria

L'Osca el visita a les 18 hores

Ramon Folch disputa una pilota amb Mojica, un oponent del Rayo Vallecano, en la setena jornada.

El batec de Folch que mou el CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria no se li pot resistir més a un CF Reus que, a base d'empats, està veient com la zona baixa de la taula classificatòria és cada dia més a prop.

Aquesta tarda, a les 18 hores, els de Natxo González rebran la visita d'un Osca que també necessita el triomf, però no per allunyar-se de la zona crítica, sinó per acostar-se a les places de promoció d'ascens a Primera Divisió.

Els aragonesos, amb 47 punts, estan quallant una magnífica temporada i no volen deixar passar una oportunitat d'or. Per la seva banda, el Reus, amb 40 punts, sap que no es pot despistar si no vol patir per la salvació, una meta que semblava que havia desaparegut de la mirada d'una afició que havia vist el seu equip gairebé a dalt de tot.

Natxo González, igual que la passada setmana, manté el dubte de Campins en el lateral dret. Amb Benito lesionat, si no juga el mateix Campins, amb problemes musculars, el titular serà Melli. La resta de la defensa, sense canvis, amb Migue García en el carril esquerre, i Atienza i Olmo a l'eix.

Per davant, el recentment renovat López Garai, amb Folch i, per davant, podria tornar Carbia, amb Miramón i Guzzo, deixant a Máyor com a home més avançat.

tracking