El CBT, ferit de mort en caure 84-79 a Zamora

Si L'Hospitalet guanya demà el seu partit, els tarragonins descendiran de categoria

Els tarragonins hancaigut a Zamora.

El CBT, ferit de mort en caure 84-79 a ZamoraCedida

El bàsquet torna a ser injust amb el CBT després de perdre un altre partit en els instants finals de l’encontre disputat a Zamora. Els de Berni Álvarez començaven el partit molt malament, cedint 31 punts al primer quart, però aconseguien refer-se de totes les adversitats possibles per donar-li la volta al marcador i tenir la victòria a tocar. El CBT queia per 84-79. Si demà L'Hospitalet fa la feina i guanya, el CBT decendirà de categoria.

Les esperances dels dos equips passaven pel partit d’aquesta tarda, però era només Zamora qui començava intens i concentrat, demostrant més encert i intensitat. En dos minuts aconseguia un parcial de 8 a 0 que obligava a Berni a demanar temps mort i exigir més als seus donada la importància del partit. Dani Martínez anotava el primer triple del partit i la primera cistella dels blaus, però Zamora seguia a la seva portant el marcador fins al 14- 3 amb mig quart disputat. El CBT es veia sorprès en tots els sentits, i lluny de revertir la situació, els locals anaven distanciant-se cada vegada més dels blaus (23- a 3 minuts pel final). El final es convertia en un voler i no poder, i Zamora s’emportava el quart per 31-12 després d’un excel·lent treball.

Les coses es posaven més de cara en el segon quart. El CBT feia per fi acte de presència a Zamora, i començava a carburar. El camí resultaria llarg i difícil, després de tot el que s’havia perdut durant els primers deu minuts. Diego Gallardo aconseguia un 2/2 en triples, Ferran Torres apareixia per apoderar-se de la pintura blava i la defensa començava a generar les primeres pèrdues i imprecisions del conjunt local. El CBT anava en línia ascendent, els de Berni hi creien i un triple de Chuso ficava definitivament els seus dins del partit (43-37). Ferran, que acabaria sent el millor del partit, ja es mostrava imparable i l’acompanyava Dani amb un triple a pocs segons del final per marxar al descans amb un esperançador 50-44.

El CBT començava de la millor manera possible el tercer quart, amb un triple de Dani que posava els blaus a només tres punts del rival, un fet que semblava impossible a l’inici del partit. Les forces ja estaven equiparades però el CBT demostrava més seguretat en les seves accions i era el moment d’aprofitar-ho. Se n’encarregava Xavi Hernández des de la línia de 6,75 per posar els seus per primera vegada a un punt (59-58). Zamora ja no se sentia còmode i el CBT portava el partit al seu terreny. A poc a poc totes les peces de Berni anaven encaixant i el seu equip aconseguia capgirar el marcador i finalitzar el quart 68-69.

Tot i portar una dinàmica bona per encarar el darrer quart, el CBT seguia encara sense garanties de victòria i la única via era mantenir la concentració i la intensitat. Els cebetistes aconseguien anular completament l’atac de Zamora, cedint només un punt en més de tres minuts de joc. Un nou triple de Dani Martínez servia per donar la màxima diferència fins al moment als seus (69-76). Això feia reaccionar el conjunt local, fins que Hansen tornava a posar el marcador del seu favor. Faltaven 5 minuts. La importància dels darrers minuts feia augmentar les precaucions a tots dos costats de la pista, ja que, arribats a aquest punt, l’equip que cometés menys errors s’enduria el partit. La diferència en el marcador era de només un punt, i s’entrava en el darrer minut 79-78 favorable a Zamora. El desenllaç tornava a ser cruel pels interessos del CBT que, després de treballar cada un dels segons del partit, tornava a trobar-se sense recompensa.