Diari Més

Merino, sobre Emaná: «Si no entrenes bé, no jugaràs bé»

L'entrenador del Nàstic diu que aquesta setmana sí que ha entrenat com cal i deixa entreveure que serà titular

L'entrenador del Nàstic, Juan Merino.

Juan Merino: «Signo 4 punts dels pròxims 6»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«A Achille li transmeto que si entrena mínimament normal tots els dies, té un tant per cent elevat de ser titular. La resta de jugadors veuen els entrenaments i els comportaments. Si no entrenes bé, no jugaràs bé. Quan tens una edat, si no entrenes bé, perdràs l’espurna i no estaràs bé». Així va detallar Juan Merino la situació del crac del Nàstic, absent de la titularitat en els darrers dos partits.

Tot i això, el tècnic pràcticament va confirmar, durant la roda de premsa prèvia al partit de demà a Mallorca (16 hores). «Aquesta setmana Achille ha estat impressionant en els entrenaments, i segurament jugarà», va dir.

A Merino, a més, no l'importa que se'l qüestioni. «Quan es parla un 80% de l’entrenador, és el millor que pot passar», ha argumentat, continuant dient que «estic content que es posi en dubte la capacitat de l’entrenador, ja que entra dins del món del futbol».

«He vingut a fer un treball, he signat fins a final de temporada, vinc a ajudar i m’ho deixaré tot. Els entrenadors estem per prendre decisions i, si es prenguessin decisions ‘normals’, l’equip estaria en una altra situació. De vegades es prenen decisions impopulars, però es fan pel bé de l’equip», ha continuat.

Finalment, l'entrenador ha confirmat la notícia avançada per aquest diari sobre la lesió de Djetei. El central estarà dos mesos de baixa i, amb tota seguretat, es perdrà el que resta de temporda. «A Djetei el perdrem dos mesos. Va arribar lesionat de l’adductor, i també afectat de la zona púbica. Té una greu lesió en el tendó», ha manifestat al respecte.

tracking