Diari Més

El central grana Djetei es trenca

L’africà va arribar tocat de la seva trobada amb la selecció nacional i s’ha acabat de lesionar a Tarragona

Mohammed Djetei és un dels centrals amb més potencial de tots els que hi ha a la Segona Divisió.

El central grana Djetei es trencaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona perd a un dels seus jugadors més importants de cara a les pròximes setmanes. Mohammed Djetei no estarà disponible durant, com a mínim, un mes. I és que el central va arribar lesionat del seu particular compromís amb la seva selecció, i aquesta circumstància s’ha agreujat fins el fet que Djetei pateix una lesió en l’adductor de la seva cama dreta que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant les pròximes setmanes.

El futbolista no va arribar en plenes condicions del seu compromís internacional, i va estar entrenant entre cotons des de llavors. Ara, però, la preocupació al club ha crescut, ja que el futbolista ha acabat trencant-se fins el punt que l’entitat no sap quan reapareixerà. El futbolista haurà de sotmetre’s a unes proves, les quals determinaran l’abast real de la seva lesió, encara que no s’esperen bones notícies al respecte.

Segons ha pogut saber aquest diari, Djetei estaria de baixa, com a mínim, durant un mes, encara que la seva recuperació es podria allargar encara algunes setmanes més. Tenint en compte que la competició lliguera té deu jornades de vida, es podria afirmar amb gairebé tota seguretat que el futbolista podria reaparèixer en els darrers partits del campionat o, fins i tot, no jugar fins a la pròxima temporada.

La campanya de Djetei no ha estat, precisament, la més regular de tots els jugadors que conformen la plantilla del Nàstic. De fet, el futbolista, tot i que apunta molt bones maneres, no ha gaudit mai de la confiança dels seus entrenadors. Ni de Vicente Moreno, mentre el valencià va estar a la banqueta del Nàstic, ni de Juan Merino, des de l’arribada del tècnic andalús a la banqueta grana.

El cinquè central

Juan Merino ha apostat gairebé en totes les seves alineacions, des que va fitxar pel Nàstic, per cinc defensors. Dos laterals, o carrilers, i tres centrals. Habitualment, els tres centrals han estat Iago Bouzón, Bruno Perone i Daisuke Suzuki, amb el permís de Xavi Molina, que en els darrers enfrontaments s’ha fet amb un lloc a la titularitat. Per tant, Djetei es podria considerar, a dia d’avui, com el cinquè central per a un Juan Merino que sempre ha destaca que hi ha molta competència en aquesta demarcació.

tracking