Diari Més

Futbol platja

Els torrencs Llorenç Gómez i Adrián Frutos guanyen el Beach Soccer Mar menor

Els dos esportistes van alçar el títol amb la samarreta del CD Playas de Mazarrón

A l'esquerra, Adrián Frutos i, a la dreta, Llorenç Gómez.

Els torrencs Llorenç Gómez i Adrián Frutos guanyen el Beach Soccer Mar menorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els torrencs Llorenç Gómez i Adrián Frutos es van proclamar campions del Beach Soccer Mar Menor 2017, amb la samarreta del CD Playas de Mazarrón. El torneig es va desenvolupar a la platja de San Javier, a Múrcia.

El Club Futbol Platja Torredembarra no es va poder presentar a la cita, ja que gran part de l’equip no podia fer-hi acte de presència. Per aquest motiu, tant Gómez com Frutos van optar per prendre-hi part vestint una altra samarreta, amb la qual van convertir-se en campions. En el campionat hi van participar equips nacionals i internacionals de gran nivell.

Ambdós són dels majors exponents del futbol platja a nivell nacional. Llorenç Gómez és internacional absolut i ha guanyat tornejos amb diversos clubs de lligues estrangeres, mentre que Frutos porta uns anys en clar creixement, i també és dels jugadors de referència en el panorama espanyol.

Cal recordar que el CFP Torredembarra es va crear fa cinc anys, i la progressió de l’entitat s’està fent molt evident tant per l’equip en si com pels jugadors que estan triomfant fora.

tracking