Diari Més

Suzuki rep la visita de 17 joves jugadors japonesos

El planter de l'Adelante CF està realitzant una breu estada esportiva i cultural a terres catalanes

Imatge de Suzuki amb el planter de l'Adelante CF.

Suzuki rep la visita de 17 joves jugadors japonesosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del Nàstic Daisuke Suzuki va rebre ahir dilluns la visita de 17 jugadors japonesos al Nou Estadi. Es tracta del planter de l’Adelante FC i també del Gramigo Mikasa FC, els quals van poder estar presents a l’entrenament del primer equip grana abans de trobar-se amb un dels seus ídols, el nipó ‘Dai’ a la sala de premsa del Nou Estadi.

Els joves, procedents de Hiroshima, van llançar diverses preguntes a Suzuki sobre el seu moment al Nàstic i a Tarragona. Després de compartir mitja hora conversant i fent broma van immortalitzar el moment amb una foto conjunta sobre la gespa. A més a més, els diferents membres del planter de l’Adelante FC van rebre una samarreta grana a mans del mateix Dai.

La jornada va finalitzar al Bar de l’Estadi, on tots plegats van prendre un petit aperitiu. A partir de les 17 hores, ja sense Suzuki, els jugadors japonesos van entrenar conjuntament amb el futbol base del Nàstic per compartit tots treball de tecnificació i aplicar diferents metodologies d’entrenament. La jornada va finalitzar en un partit, amb els jugadors repartits, amb l’infantil ‘D’.

L’acadèmia de l’Adelante FC finalitzarà avui la seva estada a Tarragona amb un partit amistós davant el Infantil ‘D’, en aquest cas cadascú defensant el seu escut.

tracking